- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark77
tag
Nos levédeti a lada,hogy az autói 4 kerekűek, és van egy pótkerék, 4 ajtó+ csomagtartófedő és kormány, 3 pedál. Aki hasonlót gyárt beperli.
Az óráiparban évtizedek óta megy a másolás. A Rolexet nem érdekli, hogy szinte minden formatervét másolja mindenki a saját neve alatt. Az óra legalább olyan pénzes
Alapvetően az idő dönti el, hogy kinek a megoldása életképesebb. Az idő úgyis az Apple-t és a Microsoftot fogja igazolni. Sajnos.
Cannibal Corpse
-
bunfi
őstag
Akkor egy olyan, mint Xenu története. Arról sem beszélhetett senki. Egyébként nem hiszem, hogy nincsenek ilyen könyvek máshol is. Mint ahogy azt sem, hogy a Samsung ellen benyújtott dokumentum egyedi és csak a korei cég csinál ilyeneket.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
tikshow
addikt
Samsung 30 teherautónyi apróval fizette ki az Apple-t. - Gondolom nem komoly, de mekkora mutatvány lenne.
U.i.: Bocs, ha már volt, de nem találtam meg.
[ Szerkesztve ]
-
mazsi1911
aktív tag
Hihetetlen hogy TI megmondjatok hogy mi volt jogos es mi nem, olyan szinten Android fanok vagytok hogy a JOGEROS iteletet ti megvetozzatok. Akkor tettek volna a legjobban ha EGYALTALAN nem irtok errol semmit.
-
mazsi1911
aktív tag
válasz kiskaktusz #410 üzenetére
En nem kerdojelezem meg, amit az Apple ellopott viselje is. En sosem mondanam h az Apple nem lop, megcsinaljak ok is, csak nem ennyire pofatlanul. Te is csak egy csoportot emelsz ki ezaltal.
-
mazsi1911
aktív tag
válasz sirály12 #416 üzenetére
Ja de ok legalabb levedik( es igazad van olyan dolgokat is levedenek pl a multi-touch hogy az ember elgondolkozik hogy ehez tenyleg pofa kell es azzal is egyet ertek hogy az amerikai patent rendszer egy *zar es barkibol hulyet lehet csinaltatni vele) nem pedig mint ahogy a samsung nem vedet le semmit es utanna pampog hogy megvagtak oket.
-
mazsi1911
aktív tag
válasz kiskaktusz #415 üzenetére
Magamra vettem mert vegulis azvagyok, de megertem a samsung tabort is, csak ne mindig azlenne hogy le ugatjak egymast a trollok tobb ezer hszben... Mindket tabornak engednie kellene...
-
kiskaktusz
addikt
válasz mazsi1911 #419 üzenetére
Sem a samusok, sem az iPhoneosok nem fognak engedni.. Egyik oldal sem képes elfogadni a tényeket. Az almások azt, hogy minden technológia létezett, de az apple csak összekukázta azt, a samusok meg azt nem, hogy végülis az SGS és az ace az az almaphoneból építkezett..
Nekem szerencsére nem kell nagyon vitáznom, mert én meg sonyfan vagyok..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Dany007
veterán
Hehe, nem bírom ki. Akarjátok tudni melyik az igazi iPhone másolat? Akkor hajrá.
Na tessék, ez másolat! Ehhez képest a Samu ló...ar. Kispályás.Remélem őket is szarrá perelik majd. Mert mondjuk ők meg is érdemelnék.
-
mazsi1911
aktív tag
válasz kiskaktusz #421 üzenetére
A sony korrekt, uj designal jon, raadasul szepek a telefonjai. Szerintem.
-
papaty22
csendes tag
ez nagyon gyerekes viselkedes az Apple reszerol,
ha odateszem a kisgyerek rajzoljon egy telefont (erintoset) biztosan egy lekerekitett kocka telefont rajzol nagy kijelzovel tetejen difizorral, szerintem lehetetlen maskepp telefont kesziteni, es az a telefon sem lehet egy tegla, vagy eles targy es jol is kell kinezzen,
a szoftverek tekinteteben nem vagyok jartas, de nem ertem meg h miert nem fejlesztheti tovabb az ember mas otletet, az emberiseg javara megkonnyebitesere azzal ha otleteket vesz el tole alapul, es szerintem egy erintos telefon sem alhat csak oldalakbal, gorgetes nelkul, es racsozott menurendszer nelkul, ezert mondom hogy az Apple gyerekesen viselkedik, nem vagyok sem Apple sem Samsung parti de az biztos hogy az Apple nagyon pofatlan es atmegy minden hataron, -
V.T.CS.
senior tag
1. én pl. nem divatból utálom az apple-t hanem a termékei minősége miatt.
kettő volt eddig a tulajdonomban+ egy iphone 4-et relatív sokat használtam.
vicc.
2. plussz ahogy a user-ek viselkednek az is poén.
csak ezért mert ott van azon a vackon a brand-nek a logo-ja ugyanolyan kínai mint egy zte.
de ő menő, mert megvetette anyucival részletre, vagy megvette a kajapénzéből, de éhezik a koleszban. én azért vettem 2g-t anno hogy megtudjam mire ez a nagy felhajtás. a lassúságra, vagy a rossz anyagminőségre? azóta sem tudom.
3. gusztustalan az üzletpolitikájuk, de nem csak mert mindenért csak perelnek, már olyat is olvastam hogy ők találták fel az okostelefont.
4. úgy bánnak a saját vásárlóikkal mintha a ...-ból húzták volna ki őket. amíg ki nem fizetted a cuccot addig jó fejek, ha meg gond van a termékkel és van pofád visszavinni akkor meg flegmáznak.
ezzel szerintem nem személyeskedtem, nem trollkodtam. kivételek mindenhol vannak.
akinek nem inge, ne vegye magára. -
Xero
nagyúr
1. A 4-nek a gyenge térerőnél jelentkező hálózati gondokon kívül milyen minőségi problémája van?
2. A brand logója mint olyan sok más terméknél jelent egy szintet, amit elvárhat tőlük a vásárló. Én is ezért veszem többek között.
De hétköznapi ruhákat pedig a Reserved üzletekben vásárolok, mert az is bevált.A lassúság és az anyagminőség meg elég érdekes. Egy 2G a maga idejében és kicsivel utána is piszok gyors volt, ráaádsul a minőségével sem volt semmi gond.
3. Szóval olvastad. Értem.
4. Ez marhaság. Saját tapasztalat.
-
gyoref1
aktív tag
Micsoda erkölcsi magasságokba vannak a fórumban egyesek a "legális" XP-k, hackelt Total Commanderek , és torrentezett Filmek hazájából
Majd pont így szocializálva itélkeznek szabadalmakról és másolásról ?
kész vicc ez a fórumKis hazánkban ahol szabályelkerülés kurucos hőstett? Majd pont igazat adnak egy cégnek
amelyik a másolás ellen küzd.[ Szerkesztve ]
-
V.T.CS.
senior tag
1.
nyolc hónap alatt négyszer cserélték a telefont. először volt a térerő gond, utána kikapcsolt, és nem kapcsolt be, a másik kettőnél nem tudom mi volt.
2.
hát én a macbook-ban is óriásit csalódtam, és az említett 2g-ben is. pl. kiesett a hangerőszabályozó gomb. pedig vigyázok a kütyüimre.
nem vagyok márkafanatikus. most pl. alcatel-em van.
3.
nem vagyok egy szűk látókörű ember, de ha valamit sok helyen olvasok, vagy különböző helyről jönnek az infók, annak lehet igazságalapja.
4.
nem hülyeség, bár ahogy lejön a szövegértésedből, és a válaszaidból. te nem az általam felsorolt kasztokból vagy.viszont lépek mert a barátnőm már agyfütyit kap hogy egész nap ph-n lógok.
[ Szerkesztve ]
-
gerilee
aktív tag
Azért a te példád is sántít egy kicsit, pontosítsunk.
Adott az autó. Van ilyen is, olyan is.
Az Apple is csináltat egy autót a Magna-Steyer-rel, megveszi a motort a Ferraritól, a kasznit a Lotustól, Brembo fékeket, lefesti almazöldre, rajzol rá krómozott hűtőrácsot, csillag alakú felniket, érintésre működő elektromos ablakemelőt és tetőablakot, egy ujjal kezelhető fedélzeti computert, majd mindezeket bejegyezteti egy idióta szabadalmi rendszerbe, mint saját találmányokat, holott technológiailag NULLA innovációt hordoznak, kizárólag a létező technikákat pakolt össze és csak felhasználási módjukat változtatták meg.
Reklámra (az Apple által is elismerten) minimális összegeket költöttek, hiszen a meglévő Apple hívőkre építve a termék eladta magát.
Majd ezekután elkezdik beperelgetni a neves autógyártókat, a Mercedes a krómozott hűtőrács miatt, a BMW-t az iDrive miatt, stb, stb, stb...Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
Xero
nagyúr
Ez megint csak nem fedi a valóságot.
-A motor fejlesztésében-tökéletesítésében részt vett.
-A kasznit maga tervezte.Technológiailag nem hozott innovációt? Lehet, bár én ezzel is vitatkoznék. A lényeg mégis az, hogy a kutyának nem jutott volna eszébe addig ezt ilyen formában létrehozni.
A peres példa pedig akkor ülne, ha előtte a Mercedes teljesen más formatervű autóval lett volna a piacon, majd a 2007/08-as modellévtől hirtelen nem az új jövevényre hasonlított volna-egy két terméke.
szerk: Sokan elfelejtik, hogy az iPhone-ig milyenek voltak a sztárolt készülékek: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Everman
addikt
válasz sirály12 #364 üzenetére
"Ebben egyetértek, mivel azt már teljesen kitöltötte az apple! Nála nagyobb szabadalmi trollt úgysem tudna alakítani egyik sem!"
Nem vagy tisztában a fogalmakkal.
Az Apple olyan szabadalmakat véd, amiket felhasznált és gyárt, a Google olyan szabadalmakkal akar harcolni, amit soha nem fog felhasználni saját maga, mert nem gyártó. Ezzel ki is meríti a szabadalmi troll fogalmat.
-
Everman
addikt
"majd mindezeket bejegyezteti egy idióta szabadalmi rendszerbe, mint saját találmányokat, holott technológiailag NULLA innovációt hordoznak, kizárólag a létező technikákat pakolt össze és csak felhasználási módjukat változtatták meg."
Az iPhone kiadásának idején a technológiák valóban léteztek, pl. adott gyártók páncélszekrényében 2-3 évvel későbbre szánva. A piacon megvásárolható formában, egy termékben összeállítva, számodra megvásárolhatóan nem léteztek, így amit írsz eléggé fals.
A piacot éppen azért lepte meg az iPhone és állította fejre, mert az addigi lassan adagolt kimért fejlesztésekkel szembe mentek és olyat mutattak, amire a mobil piac öregjei csak évek múlva szerettek volna gondolni. A felgyorsult tempót meg sokan nem bírták felvenni, aki saját erőből akart felzárkózni, az lemaradt, aki pofátlanul másolt, az nem. Ennyi a történet.
A szabadalmak által kifogásolt megoldások meg konkrétan az övék, bár mutathatsz iPhone előtti smart mobilkészüléket, ahol kinetikus scrollt, vagy multitouch gesztusokat használtak, de kétlem, hogy sikerülne.
[ Szerkesztve ]
-
bunfi
őstag
Minden erőnek megvan a maga ellenpárja. Sajnos túl sokan felveszik a dolgot, mert személyes sértésnek érzik, amit az Apple csinál. Bár tekintve a filozófiájukat '96-ból és a mostani keresztes hadjáratot néha nem lepődöm meg rajta. Élni és élni hagyni. Fizessék ki, akár a háromszorosát is és legyen vége a nevetséges dolgok levédésének és az ezáltal tanúsított "tisztességtelen piaci magatartásnak". A termékekkel vegyenek rá, hogy iPhone-t vegyek, nem az üzletben a szánalmas kis pszichológiára alapozott trükkjeikkel. A Samsung meg ne a Cyanogen csapatot szponzorálja, hanem habár nehéz, de írjon legalább a csúcskészülékeire olyan szoftvert, mintha célhardverre fejlesztenének.
#439 Amint azt már leírták néhány cikkben, a Google nem akar ebbe belefolyni, ezért nem gyártat a saját nevén készüléket, csak olyat, ami neki készült. De remélem azt te sem hiszed, hogy véletlenül kezdett el épp most pereskedni a G.
#440 Miért érezem úgy, hogy most pedig az Apple szeretné ugyanezt tenni? Ez a hozzáállás a piacvezető szerepkör hozománya valamilyen szinten.
[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
Everman
addikt
-
Robertoq
őstag
Milyen érdekes, hogy egy szavazatban az jött ki, hogy az emberek 80%-a nem ért egyet az Apple stratégiával.
-
Everman
addikt
Azért tud a Samsung is alkotni, ha nincs kéznél fénymásoló
Miért nem képesek ilyen minőséget hozni a droidos készülékeiknél???
[ Szerkesztve ]
-
tasika16
tag
Everman
Ne haragudj, Ok, hogy bizonyos dolgokban helytálló a szabadalom megsértése. Na de a rácsos menüben??? Most komolyan barátom? Szerinted ki találta ki a rácsos menüt, mert szerintem a Nokia... még ezer évvel ezelőtt, amikor még az apple azt se tudta mi az a mobiltelefon. Ez azért akkor vicc... Meg az érintőkijelző??? khm... jó ok a kéttujas nagyítás az ok... de ez is kb olyan mintha azt védetnék le, hogy minden telefonban van akkumlátor, vagy hogy mindent telefonnal lehet telefonálni...
Véleményem szerint, ok vannak dolgok amiket tényleg le kell védeni, meg lehet csinálni egyedi kinézetet is lásd Nokia, de szerintem minden szabadalmi dolognak megvan a határa... És ez amit az apple csinál ez valami szánalmas... Na ezért nem veszek soha almás terméket...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Wise (ex-TransferWise)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs