- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polir7510
csendes tag
Sziasztok. Ez a Pitaka tok tényleg nagyon rendben van.
Nem probaltam meg a magneses tartomat.
Csak a pitaka magneses tartoval mukodik? -
Arcképgyáros
válasz MasterMark #5105 üzenetére
Középen van egy nagyobb csak, nem?szerk.: Nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
-
kkp900
senior tag
Az lenne a kérdésem,hogy egy apple storeban cserélt telefon az is csak egy felújított lesz,vagy egy ténylegesen új telefon és csak itthon szopatják az embereket hoyg nem kapnak vadonat újat?És a gari újra indul vagy nem?És itthon is csak egy év rá a gari max?Külföldről lenne egy teló amit gariztatnak kint az apple storeban ott is lett vásárolva!Köszönöm a felvilágosítást
-
MasterMark
titán
Ugye alul is van egy mikrofon, a kameránál is van, illetve most láttam, hogy a felső hangszóró mellett is van.
Mikor fog végre minimum sztereóban videót felvenni? 3 mikrofonnal a Lumiám surround-ban tudott felvenni...
Switch Tax
-
Stef@N
tag
Sziasztok!
Más is tapasztal ilyesmit?
Igazából hívásfogadásnál tűnt fel ez a klikkelő hang, de legjobban a rezgések állításánál lehet reprodukálni, ha váltogatod.
-
veterán
válasz MasterMark #5111 üzenetére
Sztereóban? Azt majd újításként eladják,de még nem jött el az ideje.
HARLEY-DAVIDSON
-
Gsx-rr
veterán
válasz MasterMark #5111 üzenetére
Egyelőre egy vezeték nélküli töltőt sem tudnak kiadni amit fél éve már beígértek!
-
spawn21
veterán
Nagyon elégedett vagyok az akumulátorral. Eddig tetszik a telefon, a gesztusokat is könnyű megszokni.
s24U+15p
-
veterán
-
spawn21
veterán
válasz TheBikerider #5120 üzenetére
Persze, nem adom el a droidokat. Egy idő után kell az is.
B-L-A-C-K: nem is a telefonnal lesz a baj, hanem a rendszerrel
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
veterán
-
jazzkifli
tag
válasz kchris78 #5127 üzenetére
Napi rendszeresseggel hasznalom a Waze-t, eddig mindig csendben maradt ha elaltattam.
Ha elfelejtem elaltatni es masik navit hasznalok menet kozben, akkor lehet hallani a sebesseghatar atlepo pittyenest, tehat fut a hatterben. Ha elaltatom akkor csendben van.
Illetve korabban amikor meg nem tudtam hogy van alvo modja, ugy hagytam (illetve lezartam a telefont) es kesobb csodalkozva lattam hogy merul az aksi mint allat.Szoval nalam mukodik az alvas.
Aláírás
-
-
H1N1
tag
#5012. Ma megjött az új teló.
-
Ck.
addikt
Gyerekek, a Zasszony pár perce kicsavarta a kezemből a Zixet, mert meg akart nézni vmit.
Eredmény: az also és felső sarkot megfogva majd csavargatva enyhe nagyon nehezen észrevehető csavarodó, nyikorgó hang hallatszik.
Köszönöm szépen! 🤬🖕Gondolom a tiétek meg se szólal, akárhogy tekergetitek.
[ Szerkesztve ]
-
Fryskitt
addikt
válasz FIREBLADE78 #5138 üzenetére
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Ck.
addikt
válasz Fryskitt #5137 üzenetére
Nem tudom. Lehet már új kora óta ilyen a dobozból kivéve. Sose csavargattam. De most, h a Zasszony agresszíven kitépte a kezemből, az volt az első, hogy megnéztem lett-e baja. És ha csavargatom és nagyon fülelek, bizony nyikorog picit.
FIREBLADE78:
Eddig jól titkolta, hogy az. Nem bánnám, ha inkább a súlyokat csavargatná a ZiX helyett.[ Szerkesztve ]
-
Fryskitt
addikt
Egyfelől Isten áldja és éltesse az ilyen impulzív és heves természetű nőket, gondolom nem unatkozol otthon (bár azért mondd neki, hogy nem szabad mindent ennyire megrángatni...). (Bocsi).
Viccet félretéve, szerintem ne nézd tovább, mennyire nyöszörög. Részben, mert hacsak nem kötöttél biztosítást, erre nem lesz érvényes a garancia úgysem, meg aztán lehet, hogy a te kezedben adja meg magát teljesen.
Esetleg ezt az akksi szétnyomja a telefont ügyet kellene megnézni, mert ha az van, akkor annyiban szerencséd van, hogy amiatt ki fogják cserélni.Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Ck.
addikt
válasz Fryskitt #5142 üzenetére
Nem kicsit vagyok ideges. Szerencsére a bankszámlám mellé jár készülék biztosítás, de egyébként gariban is cserélnék, tavaly a 7 Plus-om cserélték mert szintén zenélt amikor csavargattam (abban nem volt asszony kéz, de ettől függetlenül már akkor sem unatkoztam).
Gsx-rr:
Bukta alatt úgy érted, h leesett-e? Nem.A kedvemért pár bátor jelentkező megtekergetné, miközben alaposan fülel?
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
hat az enyem is . nyoszorog kis tekergetesre is mar de nagyon halkan... szerintem boltban meg se hallana az alapzaj miatt a boltos... cserelhetnek ezt is mert ezt nem teptek meg ki a kezembol .
viszont: https://youtu.be/QYsJEvDhXVg egy ilyet beujitanek nagyon!! nem tudom ti hogy vagytok vele.. -
Fryskitt
addikt
válasz kchris78 #5145 üzenetére
Hihi, Nokia Communicator feltámasztva.Érdekes, de szerintem eljárt felette az idő. (Született amerikai-angol lennék, simán elég lenne Siri, mondom és ő írja - magyar akcentussal sajnos nem ennyire jó.)
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
kchris78
veterán
-
KengelRoland
aktív tag
válasz kchris78 #5149 üzenetére
Igen, mert ahogyan iPhone X-re se ad senkinek hitelt a bank az egész országban, ezért Gemini PDA-ra se adna senkinek a bank. Ja, nem. Azért lenne kevés belőle, mert rétegtermék. Az emberek minél keskenyebb, elfogadható árú de használható telefonra gyúrnak (és a gyártók is), nem minél vastagabbra.
Egyébként a gyártók kezdenek belendülni, az összes kínai gyártó elkezdte lemásolni az Apple béna szigetes megoldását, mert valamiért abban látják a jövőt. Nem adok neked fél évet és mindenki szigetes telefonnal rohangál majd és majd azt se tudja senki, hogy kinél van eredeti X és kinél a másolat. [link][ Szerkesztve ]
Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok