- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Gábor-KJ #4478 üzenetére
Sokadszorra írod már ezt le (mikor melyik nickeddel, láttam a másikat eléggé lepihentették), én sokadszorra is csak azt tudom írni rá, hogy klaszisokkal jobb a hangja, mint a 4s-nek volt, azon sokszor fülelnem kellett, hogy max hangerőn halljam a másik felez, 5s-en nagyon ritkán kell addig felvinni. (Már a felvetés is furcsa, hogy rosszabb hangszórót raknak bele, mint a 2 évvel korábban kiadott telefonjukba..)
4/4s-en nem használtam fóliát, hajszálkarcmentesen adtam el mindkettőt, nem gondolnám, hogy az 5s-en silányabb üveget használtak.
A 2g dolgot megértem üzemidő szempontjából, viszont az Apple-tis meg lehet érteni, hogy prémium gyártóként nem foglalkozik már ilyen elavult edge-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest