- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz Lordus #20500 üzenetére
[A megbízható készülékek megtekintése és kezelése]
Igen, ilyenkor minden törlődik.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
inf3rno
nagyúr
Sziasztok!
Nekem csinált egy olyat a mobil, hogy elkezdtem fényképezni, és sitty-sutty elfogyott az adat keret. Gondolom felszórta az összes képet a felhőbe, ami gáz, mert melóval kapcsolatosak, és annyira nem publikusak, bár igazán nagy kár most éppen nem ért vele. Ki lehet kapcsolni valahogy ezt a fantasztikus szolgáltatást? Az is idegesít, hogy állandóan Apple ID-t kér, pedig már megadtam neki egyszer.[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
zoltanz
nagyúr
válasz Lordus #20500 üzenetére
Nekem kimondottan tetszik nagyon könnyű átmigrálni, szinkronizálni (felhőből) a beállásokat, appokat, készülék cserekor.
2013 kiadott 10 éves korba lépő telótól sztem jó teljesítmény, hogy a most kiadott OTP Bank app simán fut rajta, 1 hónap múlva a régi verzió már nem lesz használható.[ Szerkesztve ]
-
libus
őstag
Pár évet pihent a telefon a fiókba. Most elő lett véve, és lett lecserélve akkumulátor, mert már régen is probléma volt vele, mert elég hamar lemerült. Az a helyzet, hogy az új akkuval is merül.
Nincs a telefonhoz nyulva, és így is 1 óra alatt 20%-ott merül.
Szerintetek mi lehet a probléma? Volt még egyszer akkumulátor csere, de ugyanaz a helyzet.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
válasz tomcsi23 #20510 üzenetére
Azt nem tudom, hogy milyen akkumulátor lett bele rakva, mert nem én tettem bele hanem a boltos. De Iphone 5s-hez való..
Nem melegszik közben a készülék, meg az akku használatnál sem jelzi mi húzza az aksit.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
tomcsi23
veterán
-
libus
őstag
válasz tomcsi23 #20512 üzenetére
A szerelő meg zárlatot tippel az alaplapon.
Nem tudom megkockáztassak e egy harmadik akkumulátor cserét.
Esetleg tudsz küldeni egy olyan linket ahol tutira ezt a márkát kapnám? Aztán meglátom, hogy mi lesz..Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
válasz tomcsi23 #20514 üzenetére
Max. holnap tudnék róla képet berakni, mert akkor találkozom az illetővel, akié a teló.
De hidd el semmit nem mutat! Whatsapp és a Messenger van csak fent neki. Facebook-ot meg Vibert már nem is lehet erre telepíteni, mert nagyobb iOS-t kérnek ezek az appok.
Szóval csak az a két app van fent, de repülő üzemmódba is ugyanúgy merül. Akkor is 1 óra alatt 20% ugrott le!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
tomcsi23
veterán
Amúgy a viber régebbi verziója felvarázsolható rá, talán olyan id-vel, ahol már le lett töltve.
Aktív használattal jobban merül?
Itt egy viszonylag aktív menet, főleg játék. Mert amúgy passz, hogy az akku rossz vagy más miatt, de még mindig arra tippelek inkább....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
libus
őstag
válasz tomcsi23 #20517 üzenetére
Ugyanúgy merül aktív használattal is. 1 óra böngészés is 20%-ot vitt le az akkun.
Touch ID nem működik rajta. Ezt írja is mikor mondjuk újra van indítva, vagy kikapcsolás után, bekapcsoláskor.
Nem e itt lehet valami zárlat féle, ami miatt merül?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
tomcsi23
veterán
A touch ID akkor szokott elromlani ha cserélték valamely részét, több készülékből van összerakva, pl alaplap vagy a kijelzőt ezzel együtt, esetleg más hardveres hiba is lehet.
Egy teljes gyárira visszaállítást, majd újként beállítva még meg lehet próbálni. Ha ebben az alapállapotban is ugyanilyen lesz, akkor nagyon nincs mit tenni. Sajnos ezek a készülékek már szinte filléresek lettek, bármilyen ráköltés aránytalan kiadás. Ha fontos ez a méret, akkor az SE (2016) vállalható és ki lehet fogni jó példányokat. Persze az is már egy régi készülék, bármi lehet vele, de egy jól működő példány érezhetően pörgősebb az 5s-nél és 15-ös ios is megy rajta....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
libus
őstag
válasz tomcsi23 #20519 üzenetére
Már túl vagyok ezen a gyári visszaállításon. Újra is lett telepítve, de lett változás.
Hát igen, valószínű el kell engedni, mert már nem éri meg a ráfordított költség, hisz a szoftver is olyan régi, hogy már jó pár app nem megy fel.
Azért köszi a helpet!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
Galla007
csendes tag
Én ezt használom,nincs gond vele tudja a nohon minőséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest