Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macikos

    addikt

    válasz Tibee86 #2001 üzenetére

    Itt van az S3 oldala: [link]

    Totál értelmetlen szir-szar feature-ök, olyanok, amiket jól fel lehet sorolni a telefon mellett, de értelmük nulla, nem használhatóak, baromságok. Smart Stay: Figyeli a szemed az előlapi kamera és ha nem nézed a kijelzőt, akkor kikapcsolja.

    1. Totál szar, nem működik megfelelően
    2. Ki az a hülye aki bekapcsolva tartja maga előtt a telefonját, közben meg mondjuk beszélget, TV-t néz? :W

    Az iPhone 5-be hiába nem került sok újítás, de így is sokkal több került bele, mint mondjuk az S3-ba.

    Amikor az iPhone 2G-ben nem volt MMS. Na az hatalmas probléma volt. Hát igen. Mi az MMS? 128x128 pixeles szarabbnál szarabb képek küldözgetése jó drágán. Na ez tényleg fontos. iPhone-ban inkább az e-mailben való normális méretű képek küldése volt. Na az nem jó. A parasztnak MMS kell.

    A másik a FaceTime. Jajjjjjj! Vonyított mindenki, hogy az Apple milyen szar, hiszen videótelefonálás már 8 évvel ezelőtt is volt a Nokiákon. Ja volt, olyan is volt :W

    Azt kellene megértenie az embereknek, hogy az Apple azért nem rakosgat bele minden hülyeséget a telefonba, mert ők arra mennek, hogy ha valamit csinálnak, akkor az jól használható legyen. Lásd: FaceTime, de ott van mondjuk a böngészés is. Régebben volt ugye a Wap, ami említésre se méltó szarság volt, amit mobilnetnek neveztek. Aztán jött ugye az okostelefonokon az igazi internet. Igen, ez már igazi www internet volt, weboldalakkal meg képekkel, csak éppen használni nem lehetett. Ezért nem vett senki PDA-t, meg okostelefont, mert nem volt valami nagy élmény használni őket.

    Aztán jött az iPhone, meg a szokásos szöveg: de hát eddig is vót mobilinternet meg okostelefonok. Igen. Olyan okosak voltak, mint te! :W

    ForRedGlory: Kétszer annyi mag? Na és? Ez is egy bejegyzés a feature listán oszt ennyi. Az iPhone 2G-ben anno 1 magos, 408Mhz-es proci volt, aztán mégis olyan simán, gyorsan vagy még jobban működött, mint most a hiperszuper S3 és társai.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák