- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Honor Magic V2 fél év után
- Android szakmai topik
- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
még mindig van app 70 magyar rádió befogására. akinek meg FM rádió kell: ez még hordozható is.
-
lowzor
veterán
Az FM rádió vitához még annyit hozzászólnék, hogy annak is jól jöhet, aki sokat vonatozik (én is ilyen vagyok). Mert a vonaton bizony rohadt sokszor elmegy a térerő (vannak olyan kocsik, amiken egyáltalán nincs). Olyankor azért néha áldom az eget, hogy van beépített fm rádióm.
-
Gadgetfun
tag
Attól egyszerű, hogy megveszed, bekapcsolod és máris van rádiód. A 10E meg szerintem nem tétel (ha már tellett egy szifonra ), ha annyira fontos a rádió, és az ember egyébként is vesz egy BT fülest a telefonjára... Ha nem akar kiadni plusz pénz akkor még mindig ott az app.
"Minnél ostobábbnak gondolnak az emberek, annál jobban meglepődnek majd, amikor megölöd őket" - Jó, tudom hogy az "fan" de mikor bereggeltem elgépeltem, és lusta voltam kijavítani...
-
Gadgetfun
tag
Nekem is ez jutott az eszembe Nem tudok elképzelni olyan élethelyzetet, hogy rádiót hallgassak, mikor van a net, a zene, vagy harminc könyv, öt-hat film és vagy két tucat játék a mobilomon. De lehet, hogy az én fantáziám ilyen szegényes
[ Szerkesztve ]
"Minnél ostobábbnak gondolnak az emberek, annál jobban meglepődnek majd, amikor megölöd őket" - Jó, tudom hogy az "fan" de mikor bereggeltem elgépeltem, és lusta voltam kijavítani...
-
lowzor
veterán
Volt már olyan, hogy 3 óra után meguntam a vonaton az épp a telómon lévő zenéket és akkor jött képbe a rádió Bár ez ritkán fordul elő, de nem rossz, hogy van. Plussz a tudat is megvan, hogy ezt a funkciót is tudja a telóm Meg lennék nélküle, de idegesítene a tudat, hogy nincs.
-
NathanCullen
senior tag
válasz Gadgetfun #711 üzenetére
De lehet, hogy az én fantáziám ilyen szegényes.
Lehet... Jó fantáziával rendelkező ember bármit el tud képzelni, hogy egyesek mit szeretnének még tenni az iPhone-nal a rádió hallgatáson kívül.
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
zsolidodd
senior tag
Valami hálózati para nekem is előjött: van hálózat, kiírja, hogy T-Mobile H, de net nincs, még EDGE sem. Restart után van, de egy idő után eldobja. Hívni tudtak, csak a net nem megy. Jó lenne tudni, hogy ez a telefon, vagy a T miatt van-e?
-
őstag
istenem, komolyan az fm radion megy a vita? vegyetek olyan telefont amiben van és kész
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Mr. Byu
aktív tag
Nekem általában véve jól működik, nap közben mindig jól állítja a fényerőt, egyedül teljes sötétben, este kell kézzel átállítanom, mert annyira durva fényereje van az iPhone 4 kijelzőjének, hogy olyankor a felén is kiégeti az ember szemét.
Az FM rádió vitához: Polifónikus csengőhangszerkesztő, EMS, infra port, kihúzható TV antenna, és JAVA játékok nem kellenének bele?
[ Szerkesztve ]
-
NathanCullen
senior tag
Nem, nem fér bele a 180k-ba. Mondjuk így belegondolva lehetne benne rezisztív kijelző, mert idegesítő, hogy stylusszal nem lehet kezelni még vegyen az ember külön olyat, amelyik "fog" rajta...
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
Jojo5
őstag
b4zsi-: Tiszta szégyen mi ?
to all: Ha, ekkora sz@r a teló, akkor meg se kell venni, de vergődni se kell érte, hogy nincs benne ez meg az...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
whitezo88
nagyúr
válasz NathanCullen #722 üzenetére
mire kéne stylus? nekem sosem volt előtte okostelóm és azonnal megszokható állítva a gépelés. netezés közben is pontos. pedig elég nagy kezem van.
-
Mr. Byu
aktív tag
A gyári Apple Universal Dock annyiban tud többet, mint egy "mezei dokkoló", hogy:
1. alapból nagy kivágás veszi körbe a csatlakozót, hogy bármilyen dock csatlakozós Apple cuccot bele lehessen rakni, és ehhez adnak a dobozban legalább 5 féle adaptert. Az enyémben most egy iPhone 4 "bölcső" van, de adtak adaptert az összes régi iPhone-hoz is, iPod Nanohoz, stb. Tehát jó eséllyel a jövőre megjelenő iPhone is belerakható lesz majd, maximum nem lesz tökéletesen körbevéve.
2. Infra portos, tehát a beleültett iPhone vagy iPod zenelejátszását messziről irányíthatod az Apple Remote-tal.
3. A dokk mellé jár egy alumínium Apple Remote is (önmagában 5500 Ft)
4. A dokk mellé jár egy eredeti USB kábel + hálózati adapter (5500 Ft + 8300 Ft)
5. audio kimenetes
Tehát kicsit necces ez a 16-17 ezer Ft, de ha éppen valakinek jól jönne egy eredeti tartalék USB kábel és töltő adapter, a Mac-jéhez se ártana egy távirányító, és nem akar iPhone csere esetén új dokkot venni, nem is olyan rossz vétel.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
-
b4zsi-
őstag
válasz NathanCullen #731 üzenetére
Az értelmes Steve Jobsos hozzászólásodhoz....
-
NathanCullen
senior tag
Rengeteg helyen és sokan írják azt a hülyeséget, hogy Steve Jobs halála miatt emelkedni fognak az iPhone vásárlások és sok ember fog iPhone-ra váltani. Saint_ kérdezte erodoke-t, hogy régebben WinMo meg WP7 párti volt, mi történt, hogy iPhone-ra váltott. Na erre írtam, hogy az történt, hogy meghalt Steve Jobs.
Így nem értem sem a te, sem Mr.Byu nem tetszését. Gondolom hiányzott a háttérismeret vagy nem tudom mi a gondotok...
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
1. WM kihalt.
2. Vettem két iPad 2-t tavasszal.
3. Nem jött ki olyan WP vas, ami nekem kellene...Más.
Kontaktokat tényleg nem lehet mozgatni az Exchange vagy Live, illetve a telefon között? Ott ülnek a megfelelő csoportban, de se másolni, se áthelyezni nem lehet őket. Azt hiszem, állhatok neki az Exchange Contacts kipucolásának.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
GabeCivic
csendes tag
Hat mit is mondjak, nagyon megérte az àrát, boldog tulaj vagyok, és továbbra se drága, ennyi az ára és ennyit is ér! Mindenkinek ajánlom!
Elnézést ha nem válaszolok vagy nem reagálok, ritkán vagyok aktív.
-
Xero
nagyúr
Aksi kérdéshez:
Tegnap este agyon nyomkodtam a 4S-t, játék, net és 1-1.5 óra skype video chat. Most ott tartunk, hogy 3:30 usage és 16:41 standby. Az aksi így 30%-on áll. -
erdoke
titán
Nálam folytatódik az, amit megfigyeltem már az előző telefonommal: ha csak tehetem, a tabletet veszem elő, mert azon szinte mindent sokkal jobb csinálni. Net, Skype, hírek, még a játék is.
Az üzemidő OK, ha a notifikációs bugot okozó fícsört és a PIN-t kikapcsolja az ember. Bár utóbbi talán csak régebbi SIM-ekkel probléma, de nem kockáztattam, egyébként se használom, úgyis nyom ki kötelező jelszót a céges Exchange...A legjobb aláírás a héten
-
Kryczek
aktív tag
A vicc az, hogy mindíg azok köpködik a iPhone-t akiknek sosem volt, vagy nem lehet.
3GS-t használok elég régóta, nem is kéne már másmilyen mobil. FM rádió? az minek? a kocsiban van rádió, majd pont ezzel fogok kinlódni. Akinek nincs kocsija annak meg egy hordozható mini rádió(kb akkora mint egy mp3 lejátszó és gombelemmel megy, minden tesco-ban 990ft.) a mobilok 99%-ban amúgy is botrányos minőségű a rádió. A BT tökéletesen megy a fülessel vagy a kihangosítóval, a file-küldés meg a 8 éveseknek való.Volt szerencsém komolyabb androidos samsunghoz kb 2 hónapig. Köszönöm többet soha. Nevetséges az android, állítgassak mindent össze meg vissza h rendesen működjön...
Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.
-
zsolidodd
senior tag
Nekem eddig jobban bírja, mint a 3Gs, de majd pár hét alatt kiderül. A lényeg a Time Zone-os location service kikapcsolása.
A SIM-re én is gyanakszom, mert az is új, bár a network reset óta semmi gáz nem volt.erdoke: Olvastam a tokkal kapcsolatos hsz-ed, gondoltam hátha van másnak is tapasztalata, mert abban biztos vagyok, hogy a gorilla glass karcállósága csak marketing bullshit.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltyyy
senior tag
válasz zsolidodd #740 üzenetére
Eddig egyik iphone-on se volt gorilla glass.
-
erdoke
titán
-
FET-MEN
veterán
fú de silány itt a hangulat ideje lenne már hogy mindenki menjen a topicjába..ide a szifobosok ,wp sek a wp hez..és így tovább
Iphone 7
-
-
llaszlo
veterán
Az aksi gyors merülésére ez lehet a megoldás.
-
FET-MEN
veterán
válasz NathanCullen #746 üzenetére
mi a droidosok éppenség csak apk. fájlokat szoktunk küldözgetni
Iphone 7
-
lowzor
veterán
nincs polifonikus csengőhangszerkesztő? A francba, akkor nem tudom megszerkeszteni Knight Rider betét dalát csengőhangnak...
Nincsenek java játékok? Akkor a Snake-et nem tudom rátenni :S
Nincs infraport? Akkor a haverokkal nem tudunk multizni a a Snake-el.
Nem elég, hogy Bluetooth-al nem lehet fájlt cserélni, de még infrával sem? Ekkora kapitális szemtelenséget...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple notebookok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gyúrósok ide!
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Windows 10
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs