Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• feliks

senior tag

válasz Cyberpunk #75 üzenetére

Egyetértek, szerintem is az lenne a legjobb, ha külön lehetne választani az OS-t..

Megértem én azokat, akiknek nem tetszik, ha nem kapják meg a frissítést, csak az már vicces, hogy a hiszti azon is megy, hogy mikor kapják meg, és úúristen, most mekkora pech, hogy csak áprilisban kapják meg, stb (egyrészt, mert minél drágábbat vesz, annál hamarabb kapja meg a frissítéseket, ha a 2X-et kivesszük a listából, másrészt mert ez egy ilyen platform, mint a többinek, ennek is vannak hátrányai(pl ez) és előnyei(pl a nyíltsága))
    Nemt'om, belém nagyon nem is kell belémtáplálni, hogy ha új rendszert akarok, vegyek új készüléket, mert az volt a normális majd 5-6évig (Symbian, vagy zárt rendszerek), és összességében azt veszem, ami nekem jó, a többit csak remélni lehet, persze minél többért vette az ember a kütyüt, annál jobban elvárható is, de azért amekkora hiszti megy körülötte, az szerintem inkább vicces, mint jogos. Pláne, hogy sokan olyan készüléket vesznek, ami olcsó, vagy középárfekvésű, amiért kaptak egy telefont, ami nem zárt os, jól hsaználható, és ennyi, és várnák a "nekik járó" frissítéseket.. Persze, értem, hogy jó, ha friss az OS a gépen, és pl a galaxy w és tsainál nagyon nem oké, hogy még egy rendes frissítést se kapnak, de pl egy SGS esetében, ahol kapták 2.1es OS-esl, kaptak hozzá egy 2.2-t, egy 2.3-at, és még egy 2.3 "value packot" ott nem tartom jogosnak a hisztit..

Az ilyen mikorkapommármeg a frissítést jellegű dolog esetén arról már nem is beszélek, hogy még az alkalmazások egy része instabil, vagy el sem indul 4.0.4-en, szóval annyira kapkodni nem is tudom minek a frissítéssel (az ICS tapasztalatot Nexus S hivatalos ROM esetén mondom, tehát nem valami CM9 nightlyról beszélek)

[Be Happy]

Új hozzászólás Aktív témák