- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
Elég sovány. Pedig sokkal jobb szerintem mint a ginger.
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Maxentius
addikt
A Gingerbread is kábé így állt tavaly ilyenkor, úgyhogy növekedni fog ez hamarosan...
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Keksz03
senior tag
szomorú pedig nagyon tetszik, sokkal jobb mint a Ginger volt!
Üdv: Nexus S tulaj
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
Qukac
tag
Pár hónap alatt fordul az jönnek pl a SE frissítések is nemsokára és az egy egész portfóliót érintenek nem csak 1-2 csúcskészüléket.Már várom a mini promra az ics-t
-
kerjani
aktív tag
Mi ez a pesszimizmus?
A cím lehetne inkább: Már 2 százalék felett!A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...
-
Frozzy
őstag
Ne aggódjatok a GB is így kezdte és most meg vezető android verzió.. bár az armv6-os eszközökön nem nagyon fog szuperálni de az armv7-es készülékek nagy többsége vagy hivatalosan vagy modderektől megkapja az ICS-t szóval semmi gáz
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
feliks
senior tag
Mindig az a verzió uralja a piacot, ami az olcsó telefonokon van.. (mini, ace, blade, skate, stb) mert azokból van a legtöbb. Majd jön szépen az idei telefonszéria, és máris majdminden ICS-t fog futtatni..
[Be Happy]
-
drosan
tag
válasz callmeakos #5 üzenetére
És addigra már kint lesz a következő variáns (Jelly Bean) és mindenki az után fog vágyakozni, amit persze a többség majd csak egy újabb készülék megvásárlásával tud elérni...
feliks: teljesen egyetértek, csak ez pont azoknak rossz hír, akiket érdekel, hogy melyik verzió fut a telefonjukon...
[ Szerkesztve ]
-
lmisi
senior tag
Ez a gugli és telefongyártok közös szabadpályás töketlenkedése. 5 hónapja megy a kutyakomédia. Az ICS kicsit el lett cseszve jól mutatja hogy nincs rá stabil CM egyetlenegy telefonra sem, legalábbis olyan amiben minden funkció működne. Ilyen még nem volt.
De az hogy még a Gugli nexus s-re se jött ki csak pár napja, arra nincs mentség.
Ez egyértelműen a Gugli sara. Egyszerűen megfeledkeztek a tesztelésről.
A "műkedvelő" telefongyártók meg lassan nem is upgradelik a telefonjaikat. 5 hónapot késni egy frissítéssel.
Aztán nyígnak, hogy elkerüli őket a profit. 0 támogatás kezd elfogadottá válni. Kis hazánkba ha kifogsz egy selejtes készüléket jó eséllyel mehetsz vásárolni másikat néhány hetes hónapos küzdelem után a "szervíz"-el. Ahelyett hogy a 2. hiba után szó nélkül cserélnék.
A kókler gyári felületek szinte soha nem érik el az alap eredeti guglisat, viszont erre hivatkozva nem is kapsz frissítést. Akkor mi a fenének csinálják!!! Egy vacak launchernek a portolása az új verzióra napok kérdése, akkor mit idétlenkednek a gyártók? Mi a kutyámfülének nyúlnak bele mondjuk a "gyári theme" -n kívül a rendszerbe? Miért nem elégszenek meg néhány widget vagy ajándék app-al?
Tesztelni viszont ők sem szeretnek, jól belepiszkálnak, aztán kiadják a bughalmazt.
Az androidandme-n is elég pesszimista a hangulat...
Nyilván a fentiek Androidra vonatkoznak. -
HXY
addikt
Ha most frissítek, akkor meglesz a 3 százalék?
-
xlife11
senior tag
Elég szánalmas a gyártók részéről ez a leszarom hozzáállás...
-
Lenry
félisten
de fog.
főleg, hogy a Qualcomm kiadta az Adreno GPU-k ARMv6-os driverjeit, így már a felület GPU gyorsítása is megoldott lesz.szerintem néhány hónap múlva meglesznek az első stabilnak mondható Cyanogenmod9 buildek.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Frozzy
őstag
hát jó de akkor sem lesz olyan felhasználói élmény mint egy armv7-es vason
főleg vegyük a ZTE-t 2.6os kernellel sosem lesz igazi ICS csak majd ha kiadták a 3.0ás kernelt. amit valjunk be lehetetlen majd talán ha jönnek az új zte-k.
[ Szerkesztve ]
-
drzsoo1
aktív tag
korrekt összefoglalás, ten points. Számomra is,érthetetlen a gyártók szenvedése. GO launchert pár ember fejleszti, a gyártók mögött hatalmas pénz van, szart se csinálnak
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
atike
nagyúr
A bőrünkön tapasztaljuk ezt... Elég gáz. Mondhat bárki bármit.
-
drzsoo1
aktív tag
tájékozatlan vagy, ne hőbörögj. A google stabilitási gondok miatt vissza vonta a nexus s ota frissítését.
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
feliks
senior tag
"Az ICS kicsit el lett cseszve jól mutatja hogy nincs rá stabil CM egyetlenegy telefonra sem"
Nincs rá, mert még nem adták ki. a Nightly tesztelésre van, nem napi használatra. (De SGS-en és néhány másikon már most hibátlan) Gondolkozz, ez olyan, mintha vennél egy félkész házat, és panaszkodnál, h miért nincs benne légkondi.."De az hogy még a Gugli nexus s-re se jött ki csak pár napja, arra nincs mentség."
Nexus S-re kijött már rég, csak ócska volt (kb maga a 4.0.3 is), így visszanvonták. Más gyártó gond nélkül kiadja az ennél rosszabbul összerakott verziókat, és nem vonja vissza. Le merem fogadni, hogy egy 2X tulaj a fél karját odaadná, ha csak annyira lenne rossz az ő gyári firmware, mint amint a Nexus S-nél visszavontak."A "műkedvelő" telefongyártók meg lassan nem is upgradelik a telefonjaikat. 5 hónapot késni egy frissítéssel."
Sorolok néhány gyártót: HTC, Samsung, Sony. Ezek frissítéseire, és azok minőségére nem lehet sok panasz. Igen, egy két hónap mindig kell, de ez bőven belefér. Aki meg Áprilisig nem tud várni, vegyen Nexust. Ja, hogy olcsó készüléket vettél? Hátkérem, ez olyan, mintha a McDonalds lenne a hibás, hogy te egy sajtburgertől akartál jóllakni..A kókler gyári felületek szinte soha nem érik el az alap eredeti guglisat, viszont erre hivatkozva nem is kapsz frissítést. Akkor mi a fenének csinálják!!
Kókler nálad egy Sense, vagy egy Sony féle gui? Az igazat megvallva, az Android gyári kinézete ocsmány volt szerintem ICS előtt(ezért is van ICS a Nexus S-emen, pedig van app, ami még nem kompatibilis vele), ezért ezt javítani kellett, és ezt a gyártók így oldották meg..
Az "akkor mi a fenét csináljak"-ra kérdésedre csupán annyit mondanék, hogy ha a rendszer hátrányai neked bántóbbak, mint ami az előnye a többi OS-sel szemben, akkor próbáld ki a WP7-et, ottt mindenki egyszerre kapja a frissítést(nojó, 2-3héten belül)..[ Szerkesztve ]
[Be Happy]
-
hunter84
aktív tag
Már rég volt ilyen, de minden szavaddal egyetértek.
Kis kiegészítésként a cikkhez, hogy az ICS-t már tavaly májusban, a Google I/O konferencián bejelentették, majd októberben meg is jelent a Nexus-on.
De azt remélem senki nem gondolja igazán, hogy a nagy gyártók, a Google partnerei is csak októberben jutottak hozzá? De még ha így is lenne, akkor is eltelt 5 k.rva hónap!
[ Szerkesztve ]
-
Keksz03
senior tag
Az lehet h visszavonta, de nekem tökéletesen működik hónapok óta! Az h itt ott hibádzik az előfordulhat, de ha minden szoftvert visszavonnának emiatt akkor windows-t se látnál egy jó darabig megjelenni...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
feliks
senior tag
Ezalatt az 5hónap alatt az idei készülékekre készítették el többnyire az ICS-t hogy a vásárlók ne azon hisztizzenek, hogy jaaaj, ezen a vacakon csak gingerbread van..
És közben nyilván másodlagos prioritással elkezdték elkészíteni a tavalyi modellek frissítését is..
Nem értem, hol a probléma. A frissítés fogalma pár éve még ismeretlen volt (Symbian), és senki nem panaszkodott érte. Most van, szal nem értem, ennek örülni kéne, nem hisztizni h miért nem kapom meg másnap, miután kint van a kód..
Jó, persze, az Optimus 2X tulajok, és hasonlók helyzete kicsit más, de egy Xperia tulaj, vagy egy SGS2-Sensation tulajnak nem sok panasza lehet..[ Szerkesztve ]
[Be Happy]
-
feliks
senior tag
válasz knyitogato #30 üzenetére
Miért, van valaki, aki Androidot vesz(és kihasználja) és nem XDA-ról szedi a CWM-es OTA/STOCK/esetleg Custom romokat?
[ Szerkesztve ]
[Be Happy]
-
őstag
válasz Stanley-B. #33 üzenetére
Ha egy adott hardver képes futtatni egy újabb szoftvert, akkor igenis adják ki rá. Ha nem képes akkor egyértelműen ne. De rengeteg olyan telefon kimaradt a hivatalos frissítésből ami simán tudná futtatni a 4.0.3 -at.
A másik dolog ami nagyon zavar az az, hogy nem képesek egy adott típusú készülékre egyszerre kiadni a frissítést. Gondolok itt arra, hogy például az SGS2-nél is (nekem is az van, szóval tudom miről beszélek) országonként naponta adnak ki más és más verziószámú romokat, az angolok meg még nem is kaptak semmit a független készülékekre. Nehéz lenne, hogy mindenki megkapja az aktuális frissített verziót (Persze itt most nem a szolgáltatós romokra gondolok mert az más dolog) ? Nem. Nem lenne.
-
Frozzy
őstag
hát de most kinek mi a sebesség definíciója. nekem volt ZTE-BLADE és ZTE-SKATE telefonom is.. persze voltak amikor jó gyorsak voltak de kezembe fogtam egy icipicivel is drágább telefont már láttam, hogy az nem gyorsaság amit a 2 telefon produkált
-
Frozzy
őstag
persze persze azt nem mondom sokat ki lehet belőle hozni ez nem gond! ezért is hívják belépő szintű androidnak! majd gondolom ő is kinövi és inkább venne nagyobb vasat!
az én barátnőm is így csinálta. volt egy samu s5230-asa és én vette bladet össze vissza nyomkodta vagy 2-3 hónapig azt mondta, hogy ő inkább vesz drágábbat és jobbat vett egy HTC desire S-t és most azzal lassan egy éve jól megvan
-
feliks
senior tag
Többnyire ki is adják rá. (igen Galaxy W és még néhány esetében nagyon nem volt oké a dolog) Ennek ellenére alapvetően ez egy lehetőség, kis túlzással lehetne úgy fogalmazni, hogy ajándék, tekintve, hogy ez valami, amit ingyen kapsz, a vásárlás után. (persze egy bizonyos összegő telefon esetében már elvárható, ne értsd félre a mondandómat, de azért a "nekem jár"-tól messze van, ezért fogalmaztam így) Nyilván minél többet nyertek rajtad(azaz minél drágább volt a készülék) annél inkább jogosultnak érezheted magad, hogy azért mégiscsak illene megkapni a frissítést. Ha frissítést akarsz, akkor vedd meg a csúcskészüléket. Ha nem akarsz, akkor valami mást, de ne várd, hogy azt kapd érte támogatásként, mint a csúcskészüléknél, hiszen ha nem is közvetlenül, de a telefon eladásainak összegéből fizetnek a dolgozóknak.
[Be Happy]
-
gerbaudhu
tag
Arra lennék kíváncsi, hogy ezt a 2,9%-ot hogy határozták meg? Eladások alapján, böngészők jelentései alapján, vagy hogyan? Csak mert ebben akár a CM-es meg mindenféle főzött ICS-ek is benne lehetnek akár (nem mondom, hogy így van)! Ha így van, akkor ez ha lehet még szégyenletesebb az ICS terjedésére nézve.
Apple-nél (többé-kevésbé) működik az "évente kiadunk egy fő verziót, amiben minimális az újítás", mert a HW-t vele együtt fejlesztik. Csakhogy a Google is hasonló sebességgel próbálkozik fő(bb)verziók kiadásával, nagyokat próbál lépni fejlesztésben is, csakhogy a HW gyártást/driver fejlesztést nem tudja kézben tartani, a gyártók lemaradnak, és az emberek hiába várják a frissítéseket, és lám, még mindig csak 2,9%-nál tart az elterjedtség... Nem jó ez a tendencia (a terjedésé jó ) Instabilitás, teljesítménygondok vannak, és (az LG egyik vezetője is azt mondta) nincs elég programozói/tesztelői kapacitás az alapos és gyors munkára.
A legfurább az, hogy a Google a saját berkeiben fejlesztett cuccaira sem fordít sokkal nagyobb figyelmet (így tűnik legalábbis), pedig a motorola megvásárlásával kapcsolatban abban bíztam, hogy végre saját HW és SW lesz az ő kezében is, ami jó alap lehet (apple-ből kiindulva) mégis úgy néz ki, hogy inkább a szabadalmak kellettek neki, mint a hw gyártás... -
Chrys_
addikt
Nemetben meg nincs frissites ICS-re Samsung Galaxy S2 eseten sem. Aprilis vegere dataljak...:S
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest