- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prevent
aktív tag
válasz shepherdates #450 üzenetére
Androidròl beszélünk persze, hogy megakad ha nyitva van X alkalmazásmennyiség...
Hogyne melegedne. Mindegyik melegszik mivel nincs aktív hűtése a processzornak...Hanem zárt klimalizált helyiségben használod az + melegedést idéz elő. Tudom , hogy zavaró de teljesen természetes. Az okostelefonok leírásában(ha az emberek elolvasnák) is le van írva, hogy előfordul.
[ Szerkesztve ]
Ha jól belegondolsz a "siker" szó jelentésébe, rá fogsz jönni, hogy az nem más, mint végigcsinálni, amibe belekezdtél.
-
nonolada1
senior tag
válasz shepherdates #450 üzenetére
Beszéd közben nem reagál az oldalán lévő hangerő szabályozó gombokra?Ez furi.
Milyen launcherrel használod? Gyári,vagy töltöttél le más felületet?
-
shepherdates
csendes tag
válasz nonolada1 #452 üzenetére
Gyári felülettel használom, de erről már írtunk: nem tudod állítani a hangerőt ha a füledhez emeled.Valószínűleg a képernyő zárásával mindent letilt a közelségérzékelő, reméljük javítják.Ha nem kapcsol be a szenzor lehet állítani. Csak ugye éppen beszélgetés közben kellene használni.
-
shepherdates
csendes tag
Nincs nyitva x alkalmazásmennyiség mégis akad néha, a melegedés pedig a vékonyságnak is köszönhető. Nem minden telefon melegszik ennyire, hiába nincs benne venti :-) érdekes se a samsungok, se a sonyk nem melegednek ennyire. De nem gond, majd télen melegíti a kezem fülem.
[ Szerkesztve ]
-
nonolada1
senior tag
válasz shepherdates #454 üzenetére
De gondolom attól nincs baja amúgy,hogy melegszik.
-
nonolada1
senior tag
Ma végre bementem egy Telenor boltba és normálisan ki lehetett próbálni,minden funkció rendesen működött rajta.A Home gomb pl tényleg a kezdőképernyőhöz vitt végre
Mivel hasonló áron tudnám megvenni,összevetettem az LG Optimus 4X HD-val és meglepő módon az Alcatelnek szebb a kijelzője.Az LG fakóbb színekkel jelenít, az Alcatel sokkal szem odavonzósabb.Kézbe fogva a két telefont az Alcatelt jobb fogni a vékonysága végett.Az LG az istennek sem akart jól kézre állni.Meglepő módon az LG menüjében vájkálva voltak időnként röccenések a vasban,ami annak tudatában milyen hardver is dolgozik benne,meg hogy minden futó alkalmazást kilőttem ,meg lehetősen furcsa.Ebben az Alcatel nem maradt le egy szemernyit sem.Egyetlen egyszer jött ki az LG előnye.Böngészéskor.Az oldalt ugyan lassan töltötte be,abban nem volt előnye az Idol Ultrával szemben,viszont ha már bejött az oldal,gyorsan lehetett benne mozogni,gyorsan lehetett nagyítani,görgetni.Az Alcatel látszik,hogy ezen a téren nem nagyon tud mit kezdeni a nagyméretű és nagy felbontású kijelzővel,mert meg meg akad az oldal görgetésekor.Vagyis ismét vannak pro és kontrák,de a mérleg a kijelző és a kinézet végett egy kicsit mégis csak az Alcatel fele húz -
Prevent
aktív tag
válasz nonolada1 #456 üzenetére
A kijelző az ami engem is megfogott. Gyönyörű élénk színek ès sorolhatnám. Böngészőröl csak annyit hogy XPoP-on nekem is minimálisan akadozott. Minden alkalmazás kilőve de mégis. Galaxy S4 ultraSmooth böngészője hiányzik belőle.
Ha jól belegondolsz a "siker" szó jelentésébe, rá fogsz jönni, hogy az nem más, mint végigcsinálni, amibe belekezdtél.
-
nonolada1
senior tag
válasz pitypang18 #459 üzenetére
És az gyors,meg minden?
-
nonolada1
senior tag
válasz pitypang18 #461 üzenetére
Értem,köszönöm
-
-
nonolada1
senior tag
válasz pitypang18 #465 üzenetére
Rendben,akkor majd azt próbálom ki,ha lesz egy ilyenem
-
pitypang18
tag
Nekem ezek a kamera problémák erősen visszavettek a jókedvből..
-
GuruZone
őstag
válasz pitypang18 #469 üzenetére
fura, az Idolé ennyivel jobb lenne?
az tény, hogy nem videózásra teremtetett,
de a fotózási képességei engem lenyűgöznek.Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
GuruZone
őstag
válasz pitypang18 #471 üzenetére
fura, ezt lesd meg: [link]
és ezt az autófókusz is tudja. (Idol 6030D)
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
pitypang18
tag
Fotó 1 méterről, 50 centiről, 30 centiről
-
pitypang18
tag
[ Szerkesztve ]
-
pitypang18
tag
-
pitypang18
tag
Már az 50 centinél is mellélő
-
nonolada1
senior tag
Hát bakker ma majdnem megvettem a mobilt,de sajna 6-kor már zártak a boltok
Amúgy még a délelőtt nézegettem még egyszer utoljára és a boltban próbálgattam a kameráját és hát elég furcsán működött.Csomószor fókuszálgatott és a végén mikor exponáltam,hát minden volt,csak nem éles a kép.Ti is tapasztaltatok ilyesmit?
-
nonolada1
senior tag
válasz pitypang18 #479 üzenetére
Igen,olvastam,de jó lenne,ha lenne rá vmi javítás,mert amúgy meg nagyon szimpatikus készülék a maga árkateróriájában.Néztem több készüléket mostanság és vhogy mindig visszatértem ehhez,tán nem véletlen.
-
pitypang18
tag
Biztosan javítani fogják, mert én is jeleztem az alcatelnek, meg xda fórumon beszélgettem egy srácccal, és ő is jelzett már nekik. Szóval valószínűleg minden készülékre jellemző az autófókusz tévesztés.
-
nonolada1
senior tag
válasz pitypang18 #481 üzenetére
Értem és azért rájöttél arra,hogy vmilyen beállítással mégis csak tudsz normális képet készíteni.Vagy van kézi fókuszálásra lehetőség?
-
pitypang18
tag
-
nonolada1
senior tag
válasz pitypang18 #483 üzenetére
Értem,tehát,ha távolabbi dolgot fotózok,akkor nincs gondja,csak a fél méteren belüli dolgokkal.Arra már nem bír fókuszálni.Le lehet tölteni olyan kamera appot,amely ezt orvosolja?
-
nonolada1
senior tag
válasz pitypang18 #485 üzenetére
Értem,köszönöm,akkor az Alcatelen a sor!
-
shepherdates
csendes tag
válasz pitypang18 #485 üzenetére
Sajnálom, hogy nálad nem jó a fókusz, de én nem tapasztalok ilyen hibát. Láttam a képeket és tényleg nem jók. Gyorsan ki is próbálatm az enyémet , és szerencsére minden oké. Talán még egyet megpróbálhatnál, a minden törlés gyári visszaállítás dolgot. Lehet, hogy segít. Kíváncsi lennék. Amúgy most is lőttem képeket, és nagyon jók lettek. Napsütiben félemetes jó pancsolós képek vannak: 1/1672s ISO-85 értékkel 8 Mp ben már nagyon faja a vízcsepp.
-
pitypang18
tag
válasz shepherdates #487 üzenetére
Nálam is ez a probélma van, nonolada1 által megfogdosott gépen is, és az xda-s fickóéval is. Valami bibi lehet
-
pitypang18
tag
válasz shepherdates #487 üzenetére
Csinálnál a monitorod képernyőjéről egy képet kb 20 centis távolságról?
-
nonolada1
senior tag
Nekem a boltba csak azt tűnt fel,hogy amikor le akartam fotózni az egyik telefont a közelben,akkor össze-vissza fókuszált és amikor az érintőképernyőhöz nyúltam,ismét fókuszált,de mégsem lőtte be jól és ellőve a képet homályos lett sajnos.
Azt nem értem,hogy egy ilyen jól összerakott ,szép készüléknek hogy lehet ilyen bugyuta hibája.Pedig ezt gyorsan le lehet tesztelni és így akkor nem dobom piacra,mert ez nem vmi jó reklám a cégnek. -
nonolada1
senior tag
Van OTG támogatás a készüléken?
-
nonolada1
senior tag
válasz pitypang18 #492 üzenetére
Pontosan ezért tartom nevetségesnek a hibát,mert szoftveresen javítható lenne.
-
nonolada1
senior tag
Bakker képtelenség az Alcatellel bárhol is felvenni a kapcsolatot,ez számomra hihetetlen de tényleg.Csak annyit szerettem volna pedig megtudni,hogy a Telenoros vasakra mennyi a gari.
-
nonolada1
senior tag
válasz pitypang18 #495 üzenetére
Egymásnak nagyon is ellentmondó információkkal szolgáltak,nagyon nem volt egyértelmű,mert a szervíz(2-őt is felhívtam) 1 évet mond,az Alcatel meg 2-őt.Szóval elég furi a dolog.
-
nonolada1
senior tag
válasz pitypang18 #497 üzenetére
Én írtam a Telenornak,de nem volt tőlük sem egyértelmű a válasz,de mindenesetre bízom akkor a 2 évben,ma még úgyis bemegyek és megkérdezek mindent és akkor remélem most már célegyenesbe kerül ennek a készüléknek a megvétele
-
nonolada1
senior tag
válasz pitypang18 #499 üzenetére
Rendben,köszönöm,a Tiéd is Telenoros?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest