- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
shepherdates
csendes tag
válasz nonolada1 #650 üzenetére
Nekem is jó a fényképező, de eddig tudtam 2 cm ről fotózni, most meg 5 cm ről közelebb nem megy...a másik ha 15 / alatt van az akku akkor a képernyőt minimumra veszi sötét ha aut van. Amúgy nem panaszkodom mert még vak sötétben is talál fókuszt. De akkpr is.... Amit javítani kellene de gyorsan: hangerőallitas akku toltottsege kijelzés kikapcsolva kamera vissza .
[ Szerkesztve ]
-
nonolada1
senior tag
válasz shepherdates #651 üzenetére
Annyira közel nekem sem éles.
Mi van akkor ha kikapcsolod a kijelző auto. beállítását,azaz az energiatakarékos fényerősséget?
-
nonolada1
senior tag
válasz shepherdates #653 üzenetére
De én másról beszélek.Egyszer van az automata fényerő és egyszer van egy energiatakarékos üzem ezen kívül,aminél a ha a pipát kiveszed,akkor teljes fényerőre kapcsol a vas és nem veszi figyelembe az akkut.
-
nonolada1
senior tag
válasz shepherdates #655 üzenetére
És annak ellenére leveszi a fényerőt?
-
shepherdates
csendes tag
Jaja
-
nonolada1
senior tag
válasz shepherdates #657 üzenetére
Nem semmi.Akkor az nem vmi átgondolt dolog.
-
baumgar
csendes tag
Csendben olvasgatom a hozzászólásokat. Ezek szerint nem csak én szívok a telóval.
Az aksi gond (1. kikapcsolt állapotban csak 80%-ig tölt fel, 2. úgy hogy nem használom és nincs felesleges futó program a háttérben a 100% töltöttségből 5 perc alatt veszít 5%-ot, majd 2 nap használat után 80%-ról 15%-ra esik 10 perc alatt) miatt írtam az Alcatel-nek.
Azt javasolták, hogy adjam le bevizsgálásra. Veszprémben egy Samsung márkaszerviz az Alcatel-ek leadási pontja, innen küldik fel Pestre.
Amikor cserekészülék ügyében érdeklődtem, a válasz az volt, hogy nem jár, mivel nem hivatalos Alcatel szerviz. Az ügyfélszolgálat is megerősítette, hogy nem kötelesek cserekészüléket biztosítani.
Welcome to Hungary.Erős a gyanúm, hogy ez volt az első és egyben az utolsó Alcatel-em.
-
shepherdates
csendes tag
válasz nonolada1 #658 üzenetére
Egy pozitívum van a kikapcsolt töltéskor már 100% ot jelez. Hát igen a terméktámogatás szahara, de ma használnom kellett az s3 mini samsungot és ez sokkal jobb !!!! Szóval sokkal jobb kezelhetőbb, gyorsabb az írásról meg ne is beszéljünk, állandóan félreütöttem itt szinte soha.
[ Szerkesztve ]
-
nonolada1
senior tag
Hát igen,de mennyibe kerül egy Samu és mennyibe az Alcatel.Azért a Samsung sem tökéletes,ott is lehet hibás db-ot kifogni.Én pl emellett a vas mellett néztem a Samsung Galaxy S Advance-t is és ott a fórumozók főleg a frissítés óta szidják,mint a bokrot.
-
baumgar
csendes tag
Szerintem márkától függetlenül egy telónak azért illene normális töltöttség kijelzésnek lennie és ha már autófókuszos akkor találja már el a megfelelő élességet.
-
nonolada1
senior tag
válasz GuruZone #664 üzenetére
De ez olyan furcsa.Az Idol nem ugyanazt a modult és szoftvert kapta? Csak annyi a különbség a kettő között,hogy annak a procija kisebb órajelen muzsikál és qHD kijelzője van az Ultra HD megjelenítőjével szemben.De ez nem hinném,hogy a kamerát be kellene,hogy folyásolja.A Droid verzió is ugyanaz elméletileg,azaz 4.1.1.
Szóval ez az egész egy talány számomra.Valaki használ VIBER-t evvel a telóval?Működik rendesen?
-
nonolada1
senior tag
válasz pitypang18 #666 üzenetére
Nem rossz ötlet,főleg,hogy a testvérmodell sima Idol esetében nincsenek ilyen hibák.
-
pitypang18
tag
Na, sikeresen rootoltam a telót!
-
nonolada1
senior tag
válasz pitypang18 #668 üzenetére
És milyen lett a rootolást követően?
-
nonolada1
senior tag
válasz pitypang18 #670 üzenetére
Hát a teló működése változott,gyorsabb lett vagy ilyesmi?
-
GuruZone
őstag
-
nonolada1
senior tag
válasz pitypang18 #673 üzenetére
Értem,mert egyik ismerősöm anno rootolt egy Alcatel One Touch 990-et,és annyira jól sikerült optimalizálnia,hogy rá sem lehetett ismerni utána a vasra.Igaz ott a procin is húzott
-
nonolada1
senior tag
válasz pitypang18 #675 üzenetére
Értem.Akkor most már a felesleges progik törölhetőek gondolom.
Hosszadalmas,bonyolult művelet volt? -
nonolada1
senior tag
válasz pitypang18 #677 üzenetére
Az se semmi,hát igen aki ért hozzá
-
GuruZone
őstag
válasz pitypang18 #673 üzenetére
az unroot-ról dobhatnál nekem vmi infót, mert az Idol-om még nem rootoltam pont emiatt
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
nonolada1
senior tag
válasz pitypang18 #679 üzenetére
Rendben ,az királyság,egy fél percet,na jó,még egyet is megér,ha tényleg működik és stabil utána is a vas
-
pitypang18
tag
Idol Ultra Rootolása:
A készüléket legegyszerűbben a Framaroot nevű programmal lehet rootolni, méghozzá az 1.5.3-as verzióval.
1. Töltsd le a Framaroot 1.5.3-as verzióját innen: [Framaroot 1.5.3]
2. Másold fel a telefonra a letöltött fájlt (framaroot-1.5.3 (1).apk
3. Valamilyen fájlkezelővel telepítsd fel az alkalmazást a telefonon (a médiaalbum is tökéletesen megfelel rá)
4. Telepítés után nyisd indítsd el a framarootot, és bökj a 'Boromir'-ra (Van, hogy kétszer kell elvégezni!!)
5. Idítsd újra a telefont! És végeztünk is!
Unroot:
1. Indítsd el a framaroot-ot!
2. Bökj az 'install superuser'-re és válaszd ki az unroot-ot!
3. Bökj a 'Boromir'-ra, és végeztünk is.
-
nonolada1
senior tag
válasz pitypang18 #682 üzenetére
Ennyi? Az se semmi
Más telóknál ez nem egy egyszerű művelet -
dkovizoli
addikt
Sziasztok. Most gondolkodom egy ilyen készüléken. Látom a root is megoldott már. Custom romok is vannak rá? Rakott már fel valaki más romot rá?
-
pitypang18
tag
Hát emberek, vegyetek rá kikelzőfóliát, mert én csak a zsebemben hordom, mégcsak nem is táskában vagy valami, de már 4 karc van rajta. Ez egy nagyon gyenge kijelzővédelem!!!!!!
-
shepherdates
csendes tag
Na a töltés a frissítéssel megoldódott. A kijelzőről: 3n építőiparban dolgozom ritka poros a környezet, de még nem karcolódott meg, és én is zsebben hordom védelem nélkül. Lehet szerencsém van. A minap jöttünk haza nyaralásból, fotókat visszanézve tv-én samsung s3 mini: hú de jó...ez igen azért a samsung jó teló stb. Utána jött az idol.... áll leesés...egy telefon ilyet is tud? Samsung rögtön gáz lett. De amúgy az se rossz.
-
nonolada1
senior tag
válasz shepherdates #687 üzenetére
Nekem a frissítéstől nem lett jobb sajna a teló
-
nonolada1
senior tag
válasz shepherdates #689 üzenetére
A múltkor azt csinálta,hogy neteztem,mobilnettel és mivel merülőfélben volt,rádugtam töltőre.Akkor ugye a kis fehér állapotled kivillan a teló felső részén és látható,hogy folyamatban van a töltés.Netezgetek,netezgetek,egyszer csak azt veszem észre,hogy elalszik a led,mondom mi a fene,nézem nem megy a töltés,pedig be volt dugva a töltőbe.Kihúzom,visszadugom,ugyanez,villogott a led.Gondoltam kikapcsolom és kikapcsolva töltöm,akkor jó volt,akkor feltöltötte.
Szóval néha csinál ez a telefon olyan hajmeresztő dolgokat,hogy csak lesek -
Essien
aktív tag
Sziasztok! Azt betudom állítani hogy az érintőgombok világítsanak mindig ha a kijelző is ébren van?? Pár másodperc és sötétek.
-
Essien
aktív tag
válasz pitypang18 #692 üzenetére
Köszi!
-
GuruZone
őstag
kamerafókusz ügyben valakinél előrelépés?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
szamoca79
csendes tag
sziasztok abban szeretnék segitséget kérni hogy hogy szilikon tokot szeretnék az ultrára olyasmit mint a lumia 800hoz volt de sehol nem látam a neten csak bört meg muanyagot tudna valaki segiteni köszönöm
Nincs végzet... Csak ha magad is bevégzed....
-
tonyrulez
őstag
Én is kinéztem magamnak ezt a telefont, nagy nehezen átrágtam magam a majd' 700 kommenten. Majd ha megveszem, remélem a kamerája jó lesz. Kinyitható, könyvszerű tokot hol tudok venni hozzá? Vagy eBay-en erre hogy keressek rá?
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz pitypang18 #699 üzenetére
Ahhoz képest hogy kínai HTC One másolat, nem rossz. De teszt nélkül nem szívesen vennék ilyet.
4 8 15 16 23 42
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest