Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
Friss mérési eredményemet szeretném megosztani az akksival kapcsolatosan:
a frissebb verziójú (v53H-0) mobilom sem kikapcsolva sem repülőgép üzemmódban nem volt (éjszakára sem), folyamatosan kapcsolatban maradt az adótoronnyal, végig elérhető voltam, USB-kábellel sem kapcsolódtam PC-hez. 2011.11.19-én 19 óra körül húztam le a töltőről és most kér enni (23%). A Wifi-t sem kapcsoltam ki ez idő alatt, igaz nem is kapcsolódtam vele állandóan egyetlen hálózathoz sem, csak alkalomszerűen napi max. pár percre. Ez azt jelenti, hogy több, mint 90 óra a készenléti ideje a telefonnak (és ebben benne volt egy 10-20 percnyi wifi, és maximális erősségű háttérvilágítás, amikor éppen frissítettem az alkalmazásokat). Root-olt, SetCPU: ondemand.
Ugyanakkor a másik telefonomat (v53B-0) ma reggel húztam le töltőről (7:45-kor) 9:26-tól GPS alapú offline navigáció 2 órán át töltés nélkül (bekapcsolt kijelzővel), fogadtam rajta kb. 10 hívást, indítottam mondjuk 5-öt, rövidebb időtartalmúakat (2-5 perc), kb. 1 órán át wifi folyamatos kapcsolatban, egy hsz-t írtam meg róla itt a fórumban és most van 54%-on az akksi.
Ha igényli valaki, elküldöm az akksi-naplót is, hogy lássátok percekre és %-okra lebontva a kisülést.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest