- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Öcsèm hallgatna interneten kersztül rádiót a telefonján, de nincs hang. Mit lehet tenni?
Van mèg egy problèma, a Viber csak kihangosìtva megy neki. Más is ìgy van ezzel? Meg le is fagy nèha ha beszèlgetèsre használjuk a Vibert. Ha csak irogatunk nincs problèma. -
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Fóliát hol lehet venni erre a telefonra?
Néztem GSM boltokban,MM,ben , Euronics-ban,de nincs sehol . -
pècsimunkás
addikt
válasz
Tibitabi #2878 üzenetére
Köszi az infókat! Mindenképpen dual simes telefon kell,mert januárban mennék ki Németországba,és raknék bele a Dominó kártyámon kívül egy Lebara kártyát is. A 985 d-t néztem a Metroban és a Media Markt-ban 35.000.- ért,igazából 8.000.-több mint a 918 d,ami azért számít kicsit. De talán a LED és a nagyobb kijelző miatt a 985 d lesz a nyerő. Azért még alszok rá egyet,kettőt.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
fornettisuti #2871 üzenetére
Tudom,az van a távlati tervekben,de most szűkös a büdzsé.
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Van valakinek esetleg tapasztalata 985 d-vel kapcsolatban? Nehezen döntök a 918 d és a 985 d között. A 918 d-t nagyon dicséri szinte mindenki ,a 985 d-n van led segédfény és előlapi kamera. Az meg a skype miatt kéne. Meg kicsit nagyobb a kijelzője. De tetszik nagyon a 918 is.Szóval nehezen döntök.
Ha van valakinek tapasztalata mindkét telefonnal kapcsolatban,megosztaná esetleg? Előnyöket,hátrányokat.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Google Pixel 7 Pro 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest