Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Cybertrone #3800 üzenetére
Te 1.364V-on járatod a procidat 24/7 és az én 1.264V-ra mondod hogy félsz a degradálódástól?
⭐ Stella
-
Landon
őstag
Na most LinX-et futtattam egy kb 40-45 percig úgy hogy Heaven ment maximum beállítások mellett ill a benchmarkban a tessellation csúszkák is maxra voltak húzva. 45 prc után is kb hideg levegőt fújt a táp.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Cybertrone
veterán
válasz radi8tor #3801 üzenetére
Jah de ez 45nm-es és 1.45v-ot lehet neki adni intel szerint a tied 32nm-es és 1.4v-ot sema dnék neki léggel... mellesleg az enyém vízzel van hűtve a tied a kitárgyalt léggel Szerintem nem kell többet magyarázni!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Landon
őstag
válasz SzlobiG #3805 üzenetére
Ja értem. Azt mondták nekem most, hogy smallFFT Prime95 jobban fogaszt, meg folyamatos, majd tolok neki egy olyat is bár tisztán látszik h meg se kottyan a 750HX-nak a dolog. Talán bírná még az unlock-ot is.
Neked Heaven 2.5 Pro-d van vagy a sima?
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
mpierre
veterán
Korábban volt már linkelve egy hasonló szétszedős teszt, de nem találom. Lényeg, hogy szerintem is egyforma a két hűtő. A gyártónak egyszerűbb ugyanazt pakolni mindre - már a ref karik esetén - mint, különbözőeket gyártatni.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
NOD
senior tag
válasz radi8tor #3804 üzenetére
A smiley nem viccböl volt a végén
Amugy volt már nálam 6-7 léghütö (ismerösön keresztul tehát nem össze-vissza veszem a drága vackokat) illetve corsair egybevíz mostanában. Nem a levegöbe dobálom a jelzöket, csak mondjuk nekem is furcsa volt hogy egy ilyen procihoz ilyen hütő. Jelenlegi hütőmet olcsóbban megkapom mint a Nordwandot....[ Szerkesztve ]
-
-
NOD
senior tag
válasz radi8tor #3813 üzenetére
Nálam ez lett a végsö gyöztes (pontosabban volt nálam noctua d14 és 1 fokkal volt jobb, de kétszer akkora és az alaplap meg a ram nem örult a dolognak +lekellett volna cserélni a vacak ventijeit és persze drágább..)
be quiet marha nagy szintén. A mellett nem hiszem hogy elférne a ram hütö. -
mpierre
veterán
válasz radi8tor #3813 üzenetére
A be quiet-ből van kisebb is.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
kurtz
aktív tag
üdv
6950-> 6970 témába kérnék 1 kis segítséget
melyik gyártótól melyik típust érdemes megvenni stb
a tervem az h későbbiekben nem cserélem ezt a kártyát hanem még 1et be kötök mellé
1 fsp aurum 700w elég lesz nekik 6970 re húzva?
[link]: iponos cikk
az itt linkelt progik elvben sapphire-hez valók van asushoz készített verziója? vagy jobban járok 1 sapphire-vel?előre is kösz
R.I.P. Fractal Design Define R3 Arctic White 2011-2013
-
ZolikaE46
senior tag
Helló! Én a sapphire-t ajánlanám, mert azok egyenlőre stabilabbak ha jól tudom. Ne feledd, hogy a régi tégla hűtéssel vedd, ne a vaporos-al. Annyi a hátránya a sapphirnak, hogy csak 2év garit kapsz rá, de gyenlőre úgy tűnik az a legstabilabb és utána az asus! Legalább is a kommentekből ítélve. Szóljon aki másképp gondolja ez csak az Én véleményem!
[ Szerkesztve ]
-
vbbb
addikt
válasz SzlobiG #3811 üzenetére
Üdv!
Adódott egy kis gondom a bolttal a kiszállítás terén ezért egy másik helyről kell rendelnem a HD 6950-et. Végül is nem ez a gond, hanem azt kérdezném meg, hogy ASUS karikkal mi a helyzet? Mennyire szeretik a 6950 to 6970 mod-ot? A modding oldalon azt láttam, hogy 20-ból 19-nél nem volt probléma.Konkrétan ezt a kártyát néztem ki újfent magamnak.
A hűtő kinézete határozza meg azt, hogy egy kártya első vagy másod generációs? Honnan lehet ezt tudni még?
Ez a mézesmadzag számít valamit? Gyanítom nem sokat...
ASUS Unique Selling Points
* Voltage Tweak: to crank up performance by 50%.
* EMI Shield: Effectively blocks 66% radiations to protect user's health and improve graphics clarity.
* Pre Overclocked to 810Mhz Core Clock Speed. -
ZolikaE46
senior tag
Amit kinéztél az minden valószínűséggel moddolható. Arra kell figyelned, hogy a nyák az-az a PB fekete legyen, a táp csati meg legyen reszelve egy picit, 2Gb-os verzió legyen és ugye tégla hűtéssel rendelkezzen! Amit kinéztél az minden bizonnyal fekete PB-s úgy, hogy ne ijedj meg, csak a képen piros!
"Mennyire szeretik a 6950 to 6970 mod-ot?" Amelyiket sikerült moddolni, azok teljes értékű 6970-nek lettek és stabilan működnek! Egyedül a Gigabyte-nál és az msi-nél hallottam kisebb gondokat. Az-az cicereg és valakinek kifagy, de ez kiderül az első moddolás után és ha ilyen nem lép fel az első test után vagy egyből ahogy moddoltad akkor teljesen biztonságos!
[ Szerkesztve ]
-
kurtz
aktív tag
melyik kiadás? referencia hűtés
Sapphire 6950 2GB GDDR5 11188-00-40R
Sapphire 6950 2GB DDR5 21188-00-40Rmelyik lenne jobb moddolni ? a v1 olcsóbb
+ szükséges a ref hűtés cseréje?
pl 1 arctic cooling? Arctic Cooling Accelero Xtreme [van-e 6950re való belőle?]
és ugye 2 kari + hűtésnek 700w os tápból kell megélnieLap: asrock P67 Extreme4
Cpu: i7 2600k
Cpu hűtő: Scythe Ninja3
Vga: sapphire 6950 [v1/v2] x2 [először csak 1]
Vga hűtő:Arctic Cooling Accelero S1
Ram: g.skill F3-10666CL7D-8GBRH - Ripjaws RH x2 [először csak 1]
HDD: Western Digital 1TB 32MB SATA3 WD10EALX [+ később külső vinyók usb3.0val]
Táp: FSP Aurum 700W [el kellene bírni a konf végleges állapotát]
+ a mostani oddmR.I.P. Fractal Design Define R3 Arctic White 2011-2013
-
olta
aktív tag
Nalam Gigabyte van, es nem cicereg sem terheletlenul sem terhelve. Jol tudom, Deathadder-nek is olyanja van, esetleg o is tud rola nyilatkozni, hogy neki van-e problemaja vele, de nem hiszem
-
ZolikaE46
senior tag
-
mpierre
veterán
Ha refes verziót veszed és tényleg megfelel a kritériumoknak, akkor moddolható lesz. Minden mod verziót jól vesz. (Csak shader feloldás, vagy teljes 6970-re moddolás, feszekkel, memóriával.)
-
vbbb
addikt
Ok! Köszi mindenkinek a választ!
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Nekem Giga van, Unigine alatt nem halt be egyszer sem, de a GPU nem bírja már 900 felett.
A moddal minden rendben volt ,mondjuk Unigine bírta a 930/1450-et is,(kb 20 percig futattam) de a játékban már behalt (méghozzá 5 mp alatt,beállt a kép lebobtam tálcára vissza az órajeleket és ment is tovább simán)
Nekem 900/1450-en stabil,ezis nagyon picivel erősebb mint a gyári 6970 órajelei ami 880/1375..különben sem értem,hogy mitől lehet más egy Sahhhire,vagy msi moddolása amikor csak a matrica más rajtuk..
[ Szerkesztve ]
-
szecska24
tag
válasz DeathAdder #3836 üzenetére
Nálam teljesen ugyan ez a helyzet, és nekem Sapphire van. Nekem is 900/1450-en "játék-stabil", Unigine, illetve 3DMark 940-1450-en is futott.
[ Szerkesztve ]
-
ZeN973
tag
Sziasztok!
Ajánlották hogy van olyan 6950 es vga amit lehet moddolni 6970 re!
Melyik kártyák ezek?Előre is köszi segítséget!
Üdv."to punish and enslave"
-
tomic
addikt
Olvass vissza picit!
Amúgy a rev hűtősöket lehet. Ill ha biztosra akarsz menni a reszelt tápcsatisokat.(ha van lehetőséged megnézni). -
Axel100
tag
Tudnátok nekem segiteni?Soka különbség van a 6950 2gb és 1 gb os között
ELŐREUTALNI CSAK ABBAN AZ ESETBEN FOGOK HA TÖBB POZITÍVOD VAN MINT NEKEM!Ha valaki venni akar valamit tőlem,előbb írja oda mire gondolt ,mert ált. több termékem is van 1xerre!!!PRIVIT HAMARABB ÉSZREVESZEM!!!
-
Axel100
tag
Mennyire picit?
ELŐREUTALNI CSAK ABBAN AZ ESETBEN FOGOK HA TÖBB POZITÍVOD VAN MINT NEKEM!Ha valaki venni akar valamit tőlem,előbb írja oda mire gondolt ,mert ált. több termékem is van 1xerre!!!PRIVIT HAMARABB ÉSZREVESZEM!!!
-
DeathAdder
veterán
válasz Axel100 #3844 üzenetére
Arról volt szó,hogy nemigazán éri meg párezer huf-ot spórolni az 1Gb-on, mert nagyon sok játék a jövőben igényelni fogja az 1Gb+ t ,még ha nemis a kettőt,de mondjuk 1.2-őt (játékfüggő)..
Nem beszélve arról,hogy a 2Gb-sek moddolhatóak, és énis részben azért cseréltem vga-t mert 1gb-s volt az előző, a 6950 meg jó áron volt (No meg,mert moddolható)[ Szerkesztve ]
-
ZolikaE46
senior tag
válasz DeathAdder #3845 üzenetére
-
mclaren-d
aktív tag
Srácok Crysis-alatt 91 fok körül jártam az már nagyon gáz ugye?Így belegondolva mi lesz nyáron ?..
★Corsair vengeance c70★MSI B450 Tomahawk ★AMD Ryzen 2600★Sapphire5700
-
Axel100
tag
Köszönöm a választ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest