Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    Tapasztalatok alapján és a közösség érdekében a következő döntéseket hoztam mint vezető:

    (1) Aki az éles futamot kihagyja annak utolsó rajthely, második esetben pontlevonás, harmadik hanyagság esetén kizárást alkalmazunk! Vegyétek komolyan a bajnokságot ha már vállaltátok! Ha nincs rá idő más fontosabb akkor nem kell leigazolni fix versenyzőként. Azzal, hogy igazolsz és majd jössz ha tudsz azzal a közösséget rombolod le! Munkába sem úgy mész lehet jövök, de lehetséges nem jövök de nem tudom biztosan. Való igaz ez egy szórakozás, de mi szeretnénk komolyan venni. Ha valakinek ez csak móka és kacagás akkor nem őt keressük! Mi versenyzőket akarunk látni a pályán.

    (2) Nem sikerült megérteni a CHAT STOP szabályt. Ami annyit jelent időmérő és verseny alatt kizárólag probléma/gond esetén lehet megszólalni nagyon indokolt esetben egyéb más indokkal nem! Tehát mostantól kezdve 50kg súlyt teszek arra aki késik, belép a szerverre és köszön vagy megkérdezi (az időmérő alatt), "hogy lehet még jönni időmérőre"?! Egyszerűen nem értem a CHAT STOP miért nem világos. Talán 50-100 kg mellett majd sikerül. Persze ki lehet majd lépni megsértődve mint az oviba , de ez itt autóverseny nem egy Hello Kitty délután. Ide férfi emberek jönnek csatázni, harcolni, tisztességesen és komolyan. Amiben elég sok km és idő van áldozva. Gyerekekre és ilyen viselkedésre, tényleg nincs szükség

    Pontok vezetését Bence elvállalta ezért a hivatalos pontrendszert fogjuk követni:
    Qual 5/4/3/2/1
    1/25 2/18 3/15 4/12 5/10 6/8 7/6 8/4 9/2 10/1

    Bővebben: [link]

    Nem voltam/voltunk elég határozottak, hogy komoly bajnokságot építünk. Még egyszer szeretném hangsúlyozni ez itt autóverseny. Felborulni GTA-ban kell. Nem azt mondom, hogy nem fordulhat ilyen elő komoly pilótáknál (lásd: Maldonado vs Guti), de ennyire elmérni egy féktávot kritikán aluli. Ilyet többet nem fogok engedni és azonnal DQ-jár érte ott helyben. Kérdés nélkül.

    Természetesen lehet ahogyan eddig is rám fogni , hogy "didktátor" Hartge ;] de ezekből nem engedek a továbbiakban mert nagyon rossz a helyzet. Nyilván itt nem forognak súlyos euro ezrek egy autónál, de mi is vehetjük komolyan és elkötelezetten egymásra figyelve másik versenyét NEM TÖNKRE TÉVE a bajnokságot és ezzel mi is elérünk egy szintet ami bizony nagyon közel áll a nagyokhoz!

    Jóval többen vannak akik elismerik és szeretik amit csinálunk mint akik nem!
    Aki ide akar tartozni az ide is fog, és be fogja tartani a szabályokat aki pedig nem az más utat választ.

    Jó pihenést! :K

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM

Új hozzászólás Aktív témák