Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • subaruwrc

    félisten

    válasz HartgeH3-2.8 #5865 üzenetére

    privátban és itt is elmondom mégegyszer hogy nem támogatom ezt a rajt procedurát gyakorlás nélkül pont ezen a futamon ennyi újonccal a rendszerben.
    Negro is és én sem értünk vele egyet, nem látom ez milyen problémát oldana meg amikor ott a gond hogy az újoncok nem képesek biztonsági féktávot venni az első körben, hanem megtankolt autóval hideg fékekkel ( ami a rajttól hátra a liszabon kanyarig nagyjából pont a levegő hőmérsékletével megegyező marad azaz JÉG HIDEG ) szeretne 240-ről 90méteren megállni és ha látja is hogy nem fog menni elkezd fordulni hogy lehetőleg 3 másikat telibeverjen és még csak a menekülő utat sem hajlandó használni hogy csak a saját versenye menjen el. Ez egy olyan probléma ami mindenkinek a saját fejében dől el és nem azon múlik hogy álló helyzetből vagy lendületből indulunk-e. Főleg nem úgy hogy a te verziódat egyszer sem próbáltuk le.
    Másodsorban pedig szopatja a bmw-seket ami tegyük hozzá nem túl korrekt ha már az egész szezon úgy ment le hogy 1 repülő, 1 álló rajt. Maradjunk meg ennél.
    Az újoncokat pedig amennyire időnk engedi majd figyeljük a gyakorlás és az időmérés alatt és ezúton hozzájuk szólva is mondom, hogy ha elkerülhető módon ( verseny íven pöcsöléssel, etc ) elrontják valakinek az éles időmérő körét, túl sokat és túl feleslegesen chatelnek vagy csak szimplán faltól falig haladnak magukat és másokat veszélyeztetve akkor egyszerűen nem kapnak indulási lehetőséget a futamokon.

Új hozzászólás Aktív témák