Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SamuraiKenji

    aktív tag

    válasz negro #4173 üzenetére

    Hát nem tudom én sok hasznát veszem ezeknek, de kinek mi lehet ott a műszerfalat is nyomogatni ..különösebben nem izgat, ki mit használ.
    Nekem még nem volt minidump XD-től és eddig kb egy helyről hallottam, arra kell figyelni, hogy ha steam frissít vagy játék akkor érdemes ellenőrizni, mert szokott új verzió kijönni, pont az ilyen bugok orvoslására..de minek mondom ezt neked hiszen ezeket jobban vágod mint én.
    Fogyasztásról nem is beszélek ha már annyira sulykoljuk a gyári cuccokat kb 75%-ba szarul számol a gyári panel add-on pályán, XD meg körre kiírja mennyit eszik...azaz ha gyári panel alapján tankolsz, benne van hogy kifogy de mondjuk inkább plusz 10 literekkel mész ez a jellemző.
    Súlyokról meg ne beszélgessünk, mert mentem velük eleget, azt hiszem itt is teszteltem Gábornak bőven, tudom ez már feledésbe merült....az már egy másik dolog, hogy egy "időszakot" lezártam, így még ha szerintem valami bármennyire is hülyeség itt "ligába" nem szólok hozzá, legyen úgy, vannak itt nálam okosabb emberek majd ők kiókumlálják...akinek inge magára veheti.

    http://oakleyparadise.tumblr.com/

Új hozzászólás Aktív témák