Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    Sziasztok! Beszélgettem a Racing Club vezetőivel és sikerült megbeszélnünk minden problémás helyzetet. Én részemről szeretnék mindenkitől elnézést kérni aki érintett.Sajnálom ha bárkit is megbántottam. Mostantól kezdve közösen fogunk együtt működni és ha minden jól megy tovább fejleményekre is számíthattok.

    Hartge

    Külön Zolitól is elnézést kérek! Igazából ha 7 pecsétes lakat alatt őriztük volna volna a festéseket, akkor is előbb utóbb át szivárgott volna másnak. Nincs vagy nehezen kutatható ki ennek a csomagnak a jogi levédése, nem beszélve arról, hogy ezeknek a márkáknak a felhasználása is van bizonyos jogi háttere ergo , az hogy mi csináltunk egy komplett skin csomagot az is egy adott jogi környezetbe esik bele.

    Én még egyszer köszönöm Zoli és Roland munkáját, nem tudom mit csinálhattam volna jobban vagy másképp , de ez a jelenlegi helyzet el kell fogadni. Talán már több 10 liga használja a megkérdezésünk nélkül ezeket az autókat. Talán a komplett közösségünket is másolja valakit lásd REAL WTCC.

    Nehéz ügy. Minden esetre a másik táborral TS szerveren békét kötöttünk, ezt láttam a legjobb megoldásnak. Felesleges ezért harcolni. Még ha kő gazdag milliomos gyerek lennénk ügyvédekkel a hátam mögött "se" biztos, hogy volna értelme ilyenért harcolni. Ezzel együtt jegyzem meg a srácok ezekbe az autókba fektetett munkája felbecsülhetetlen!!!!!

    Ez van srácok.
    Hartge OUT

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák