Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ldave

    félisten

    válasz Mister_X #38317 üzenetére

    Persze :)

    - Dark Souls
    Nagyon sok koncentrációt igénylő játék, mely könnyen fel tudja idegesíteni az embert, éppen ezért nyugodtan kell hozzáállni és akkor viszont az egyik legjobb akció RPG, amit valaha készítettek. Multi része egész érdekes, be lehet lépni más játékosok világába, ahol vagy segítünk nekik, vagy leverjük őket :)

    - Final Fantasy XII
    Számomra csalódás volt picit a 12 után, mely a kedvenc FF részem lett az éves során (bár ezzel a véleményemmel kisebbség vagyok). A grafika és a zene nagyon jó, viszont a karakterek nagy része nem szimpatikus, szerencsére a főszereplő az, így azért elviselhető.

    - Bayonetta
    Ezt még csak kipróbálni volt időm, nem nagyon tudok róla mit mondani jelenleg.

    - Dragon's Dogma
    Hasonló a Dark Souls-hoz, bár sok kis idegesítő hibája van, de amikor minden jól megy, akkor szuper játék, főleg a harcrendszer ami zseniális lett, sok-sok jó nagy ellenfél van, melyekre fel lehet mászni a harc hevében, majd szurkálni a fejüket (kb mintha a Shadow of Colossus-ban). Legfájóbb, hogy nincs benne "quick travel", így mindenhova gyalog kell menni, a világ pedig hatalmas. A sztori meg teljesen átlagos sajna.

    - RUSE
    Kíváncsi voltam milyen RTS-el játszani konzolon, ezért vettem. Csak pár pályát csináltam meg benne, de azok alapján nem erre a műfajra van kitalálva a PS3 :) Mondjuk Move-al is menne, de azom nincs.

    - Valkyria Chronicles
    Egyike a kedvenceimnek, imádom :) Iszonyat jó a történet, a szereplők, a harcrendszer, minden :) Egy fiktív 1. vh-s környezetben játszódik a történet, melyben egy kis ország nemzetőrcsapatával kell harcolunk az elnyomók ellen. Szerencsére a harcok nem túl nehezek, így lehet élvezni a történetet, anélkül, hogy szívni kéne 1-2 pálya miatt.

    A Slime draws near! Command?

Új hozzászólás Aktív témák