Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Daveyjones #36009 üzenetére

    Persze, hogy látszódna, egy bizonyos árszint fölött. Pl. a középkategóriás, 40-50 eFt-os Pioneer lejátszók már odatesznek a PS3 BD-képminőségének, a 130 eFt-os Pioneer BDP-LX55-ről már nem is beszélve és akkor még hol van ehhez képest mondjuk egy Oppo képe. Kérdés, hogy neked megéri-e a konzol mellé még egy ilyenre is beruházni, mikor a TV-d értéke is nagyon maximum 120 eFt már csak jelenleg és csak egy jó, belépőszint feletti 2D plazma volt 2010-ben.

    Amúgy a fő előny nem elsődlegesen a képminőségbeli javulásban volna esetedben, hanem abban, hogy míg a PS3 fölvesz akár 100 W-ot, vagy többet is BD-lejátszás közben óránként, addig egy asztali lejátszó max. 5-10 W-ot, cserébe teljesen csendes, gyorsabb bizonyos funkciókat tekintve és normális a HD-hangsáv kezelése is. Ráadásul a PS3 optikáját is megkímélnéd arra, amire elsődlegesen szolgál: játékra.

    Ha lejátszót kéne ajánlanom ehhez a TV-hez, akkor a Pioneer BDP-140-nél, vagy utódjánál a BDP-150-nél jobbat nem ajánlanék, mert fölösleges. Mind a kettő megáll 40 eFt környékén, alapból is nagyon jók, custom firmware-rel okosítva pedig a médialejátszási képességeik is tovább csiszolhatók (bár arra inkább dedikált médialejátszó az igazi). Szignifikáns, kategóriákkal jobb képre ne számíts, ez nem az a szint, de ahogy magad is írtad - fogyasztásban jóval kedvezőbb az asztali lejátszó és ami tán még fontosabb: csendes, mivel nem zajong benne böszme nagy ventillátor, mint a PS3-ban, egyedüli zajforrás a léptetőmotor.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák