Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • papsZa

    tag

    Ket ora jatek utan egyszeruen feladtam. Ez a The Saboteur elnevezesu jatek PS3-on a katasztrofalis es a borzalmas kategoria koze sorolhato valahova. Szerintem a jatek maga egy nagy tevedes, az meg ahogy PS3-on kinez.... :W

    Ellenben az Assassin's creed 2 eleg szimpatikus. Mar be is szereztem hozza a ket elerheto DLC-t. Az eleje (intro) resz nagyon nagyon gagyi szerintem, meg a karakter mozgasa is bena, nem csak ahogy kinez, viszont mikor mar a multban kell szaladgalni a haztetokokon es mindenfele kuldeteseket vegrehajtani elegge megfogott. Jol meg van oldva a haztetokon ugralas, igaz az elejen picit szokni kell az iranyitast, de cserebe a figura nem esik/ugrik le a haztetorol az orokkevalosagba. Ha felre is nyomom a kontrollert fixen megall/megkapaszkodik, szoval veletlenul nem lehet leesni.

    Termeszetesen korant sem tokeletes a jatek, a katonak neha nagyon bugyutak tudnak lenni, peldaul amikor egy kb 50 meter magas toronybol leugorva ugy haromszazzal becsapodik a bergyilkos a melletuk allo szalmakazlas kocsiba, nem igazan erdeklodnek, de a fent emlitett tevedeshez kepest ez ot csillag.

    Feltettem a 3.30-as fw-t es tenyleg megy a zene a bongeszo alatt. Vegre valami plusz.

    HP 8710p

Új hozzászólás Aktív témák