Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz mcwolf79 #15149 üzenetére

    Sajnos nekem is ez az érzésem, bár anno a Sony is megtört és ő is beletette a DivX-támogatást is a DVD-lejátszóiba, pedig a DVD-filmekben is elég jelentős érdekeltsége volt.

    Ugyanakkor az érem másik oldala meg az, hogy lehet, hogy ugyan vesztene a BD-film eladásokon (bár szerintem az .mkv létezésével ígyis-úgyis veszít rajta), viszont nyerhetne a PS3 eladásainál: szerintem többen vennének PS3-at, ha gond nélkül kezelné az .mkv-t, mert akkor 100%-os konkurenciát jelentene a gép a többi gyártó médialejátszójával/mkv-képes BD-lejátszójával szemben. Szóval szerintem összességében pozitívan jönne ki a dologból.

    Persze, nem gond a konvertálás, de mégis macera. Ráadásul csak FAT32-es fájlrendszerű külső egységeket kezel és az .mkv-k meg ugye nagyobbak 4GB-nál. Mondjuk nekem nem gond, hogy WiFi-n stream-eljem át az anyagot, de sokan nem szeretik, ha megy a PC is a TV-n és a PS3-on fölül. Mindent fölmásolgatni a PS3 vinyójára meg megint macerás. Szóval kéne az az .mkv-lejátszás, meg kéne hozzá az NTFS-fáljrendszer támogatása is.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák