Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz ProEvo #14690 üzenetére

    Ha tényleg "csak" ennyi a YLoD javítás költsége méltányosságban, akkor mindenképp javíttasd meg így, mert itthon ez jóval húzósabb, ha már nem garanciális és nem a Sony-hoz viszed.

    A javítás utáni 6 hónap garancia 100%, hogy csak a javított/cserélt alkatrészre vonatkozik (ez mindenhol így működik), tehát ha most cserélik az alaplapodat és 3 hónap múlva megdöglik az olvasód, arra természetesen nem vonatkozik és újra fizetsz.

    Kíváncsi leszek a tapasztalatodra, még én is benne vagyok a 3 évben és hivatalos Sony garanciám van, a gép nem volt bontva, csak vinyócsere volt, de az meg nem jár garanciavesztéssel. Egyébként is visszatenném az eredeti vinyót, ha leadnám szervízbe, így nem kéne aggódnom a mentéseim miatt. Lekopogom (kop-kop-kop), nekem eddig semmi bajom a géppel (40 GB Fat - CECHH széria), ne is legyen továbbra sem. Mondjuk egy olvasófej-cseréért meggondolnám, hogy leadjam-e egy hónapra a gépet, mikor itt Pesten fél óra alatt kicserélik és csak 2-3 eFt-tal lenne drágább, mint a méltányossági javítás. Egyetlen dolog miatt lehet érdemes leadni: elbuknám a 3 éves perióduson belüli kedvezményes javítást egy komolyabb probléma (pl. YLoD) esetén.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák