Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz st3v3np3t3r #3548 üzenetére

    Itt szerintem pont rohadtul nem azzal van a gond, hogy az ingyenességért cserébe reklám van benne, ez minden appnál így van, legalábbis nekem ezzel semmi gondom, 2 hetente fél perc reklámot kibírom, meg a támogatás is jó hogy van.
    Itt a probléma alapból azzal van, hogy a PH!-nak a forrásaiból keres valamennyi pénzt TÖKMINDEGY MENNYIT, NEM EZEN VAN A HANGSÚLY.
    Hanem, hogy más szellemi értékével, úgy hogy nem tudnak/tudtak róla. Ez olyan, mintha valaki a te autóddal futárkodna, nem pedig a sajátjával. Kisarkítva.

    Egyezzenek meg a PH!-val, hogy valamilyen úton-módon mehessen az app, nem hinném, hogy Parcinak az a célja, hogy mindenképp kuka legyen. Mert akkor már nem menne.

    Arcanus appjában semmilyen reklám nem volt, ezért sem cseszegették a PH-tól szerintem, így a megtűrt kategóriába volt sorolva.

    Azt értsd meg, hogy nem az a baj, hogy pénzt keres vele, meg hogy mennyit, hanem hogy hogyan. Továbbra is remélem, hogy meg tud egyezni smartproject Parcival, hogy mehessen tovább az app.

    „És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Új hozzászólás Aktív témák