Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasek

    Közösségépítő

    Az arcképigényléssel kapcsolatos fontos tudnivalók

    A következő sorokat kérem mindenki olvassa el, fontos, hogy ne csak átfussa mert később az esetleges botlásért már nehéz lesz elnézést kérni.

    Ebben a topic-ban lehet egyéni arcképet kérni, és a feltételek teljesítése esetén kapni. Elbírálásuk és menedzselésük a Moderátorok hatáskörébe tartozik, Parci-t ne zaklassátok ilyen kérésekkel.

    Szükséges feltételek

    Személyi feltételek:

    - Minimum 600 napja regisztrált nick

    - Minimum őstag rang

    - Az arckép senkinek sem jár automatikusan. Ez nem egy szolgáltatás ami jár, csupán a régi tagoknak szeretnénk ezzel kedveskedni, ha kiérdemlik.

    Az arcképekkel kapcsolatos feltételek

    - Illeszkedniük kell a PH! arculatába

    - Nem lehet fénykép vagy lógó-jellegű nonfiguratív ábra, céges ill. védjeggyel ellátott lógó tilos! Legyen ''arcuk'' az arcképeknek

    - Rajzos-mesés képek kellenek átlátszó háttérrel, stílusban leginkább az ICQ-s avatarokhoz közelítsünk

    - Preferált méret: 40x50 pixel ill. 16x20 pixel (a topic-listában megjelenő kicsi verzió), ezektől kis mértékben el lehet térni, nincsenek szigorúan meghúzott határok, szemre jó legyen és figyeljünk oda az arányokra

    - Fontos, hogy a képek transzparens (átlátszó hátterű) gif-ek legyenek, melyeket #CDC5AF-re kell optimalizálni

    A kérésekkel szemben támasztott feltételek

    - Mindenkitől elvárjuk, hogy képes legyen feltölteni egy képet, és beilleszteni azt egy hozzászólásba. A hozzászólásba való beillesztéshez segítséget nyújthat Ndruu bejegyzése. Mivel több külföldről internetező moderátor is van, ezért a kívánt képeket legyetek szívesek az ImageShack tárhelyére töltsétek fel. A tar.hu, kepfeltoltes.hu és társaikat kerüljük, mert ezek általában külföldről nem megjeleníthetőek.

    - Csak olyan képeket varunk ebbe a topicba, amik előzőleg az Arcképszerkesztő topicban legalább egy moderátor által véleményezésre kerültek, és szabad utat kaptak.

    Az elutasítások okai, és következményei

    - A fentebb leírt, bármelyik feltétel meg nem léte esetén automatikusan elutasításra kerül az igénylés.

    - Ha valakit elutasítunk a feltételek meg nem léte miatt, akkor 60 napon belül nem kérhet újra arcképet. Természetesen, ha technikai okokból történik az elutasítás, (a képen még észrevesznek egy hibát, amit eddig nem, de mindenképpen ki kell javítani) akkor ez a 60 nap nem érvényes.

    - 1, 3 és 7 napos, a fórumról való ideiglenes kitiltás után, minimum egy év az elévülési idő, azaz a kitiltást követő, legalább egy év múlva kapható csak egyedi arckép. Az ennél rövidebb ideig tartó kitiltás szankcionálása egyedi elbírálás alá esik.

    - FIGYELEM!!! Az egyéni arcképek, nem megfelelő fórumhasználat, alapelvek megsértésé és tiltás esetén, a házigazdák, moderátorok döntése alapján, bármikor visszavonhatóak!

    Fontos tudnivalók, jó tanácsok, kéréseink

    A képek beállításával kapcsolatban

    - A képeket minden hónap 1-én és 15-én összeszedjük, átnézzük őket és rá egy hétre, azaz rendre 8-án illetve 23-án beállítjuk azokat, amik átmentek a rostán.

    - A PROHARDVER! kiemelt(szerződéses) partnerei, amennyiben felvállalják a hivatalos technikai segítséget a fórumon, kaphatnak egyéni arcképet, amely cégük lógója is lehet, hogy közvetlenül a cégük nevében kommunikálhassanak a felhasználókkal.

    - Nem vagyunk híve a „lefoglalás”-nak, mert mire oda kerül a sor, addigra lehet, hogy 10-szer is megváltozik a véleményed, ráadásul senki sem garantálja, hogy a kiválasztott képedet más nem fogja felhasználni. Éppen ezért, a felesleges feszültségek elkerülése érdekében, kerüljük a „lefoglalás”-t.

    - Ne legyen vita arról, hogy „XY miért kapta meg, pedig még csak „senior tag”.”. Tessék elfogadni és arra törekedni, hogy értelmes, konstruktív hozzászólásokkal váljunk hasznos tagjaivá a fórumnak.

    Társtopicok

    - Ha a képszerkesztéssel problémáid adódnak, akkor az Arcképszerkesztő topicban a segítségedre lesznek. Ebbe a topicba, egyébként is írnod kell majd, az előzetes engedélyek megszerzése érdekében(lásd fentebb: „A kéréssel szemben támasztott feltételek”)

    - Az arcképszerkesztő topicba csak abban az esetben kérheted a képed megszerkesztését, ha már teljesítetted a személyi feltételeket. (lásd fentebb) Ha ez még nincs meg, viszont szeretnél megszerkesztetni egy képet, akkor a Képszerkesztő topicban segítenek neked.

    - Ha bármilyen észrevételed, kérdésed vagy problémád van, akkor az átláthatóság megőrzése érdekében, >Ebbe< a topicba írd le azt. Itt törlésre kerül a hozzászólásod.

    A hozzászólásokkal kapcsolatban

    - A topicban tilos OFF-olni, és „up”-olni! Az esetleges problémák megvitatására, használjátok a fentebb linkelt topicok közül a probléma megoldásához leginkább megfelelőt

    - Kérjük ne gratulálj mindenkinek külön hozzászólásban az új arcképhez. Kerüljük az ilyesmi felesleges ''mondanivalókat'' a topik jobb átláthatósága érdekében. Erre nyugodtan használhatod >EZT< a topicot.

    A TOPIC KIEMELT MODERÁTORI FIGYELEM ALATT ÁLL!

    mindenki legyen tisztában a következmények súlyával a felesleges hozzászólások előtt

    További kellemes fórumozást mindenkinek.

    A korábbi Arckép request topic-ok lelőhelye:

    Arckép request Archívum III. - Melynek utolsó oldala ajánlott olvasmány a jövőre nézve.
    Arckép request Archívum II.
    Arckép request Archívum I.

    Üdv. H

Új hozzászólás Aktív témák