Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomee987

    tag

    válasz Alteran-IT #3771 üzenetére

    Csak a szokásos, minden, mindenki sz*r hozzállás. De jómagad egy kis észak keleti városban élsz, mert annyi mindent elértél már az eszeddel, a billenytyűzet mögül. Alig várom, hogy a T-t is fikázd majd a fos, ráderőltetett eszközeivel és egyéb ficsőrökkel.
    Pár hónapja még a Digit istenítetted itt, pedig a román tulaj is csak farokméregetés miatt lengette be azt a 10G-t, tudta ő, hogy soha nem fogja megcsinálni, csak így valamivel többet le tudott húzni a vevőktől, meg beetette a propagandával az ilyen hiszékenyeket.
    Na, de ha talán néha érdeklődnél és utána néznél a dolgoknak... Nem véletlen írták a BOON-on is, hogy hamarosan Gigás csomag. Az ügyfélszolgálat tájékoztatott, hogy kb. 2-3 hét és Sátoraljaújhely meg Hegyköz FTTH hálózaton is elindul a gigás csomag (meg valami olyat is, hogy a HFC-n is lesz 500 feletti nagyobb csomag onnantól), ugyanúgy mint tegnap Majosházán. Szóval ez a megint, ész nélkül verem a billentyűzet, mindenféle valóság alap nélkül, hogy szar gigabitre nem alkalmas hálózatot építettek, nocommemt..:DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák