- Android szakmai topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
aXXon
őstag
pedig a fiber pingjei se olyan hu de nagyon magasak es mostanaban eleg sok a gondom is veluk. marciusban lejar a husegszerzodesem es alternativat keresek. mered ajanlani?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
t_ferenc
őstag
én annyit tudok róluk, hogy mostanában a szülővároskámban (Jászapáti) igencsak sűrűn járkálnak, viszont emailre nem válaszolnak, telefonon meg elérhetetlenek. mármint amikor én hívtam őket minden esetben azok voltak.
if you fall seven times, stand up eight
-
Sheol
aktív tag
A jó öreg PR ismét nem bírta elviselni a sok negatív kritikát, ezért törölte az oldalán a fórum bejegyzéseket.
Hát igen, egyszerűbb a juzereket elhallgattatni, mint színvonalas szolgáltatást nyújtani.
Persze valahol érthető, egyik cég se szereti, ha a saját fórumán anyáznak az előfizetők. -
tildy
nagyúr
válasz t_ferenc #203 üzenetére
Megvolt miért járkáltak arrafelé, illetve miért volt nálunk is otthon szakadás. Alattyánon egy kedves ''user'' szűrő nélkül lopta a netet. (Felmászott a póznára és bekötötte magának....)
Kiderült egyébként a turpisság..."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bigalexander
csendes tag
Üdv
Megkötöttem velük a szerzödést (szigethalom )remélem itt tudnak szolgáltatni.
Kábel tv ugyis kellett volna igy lesz net is kábelen.Bár forumok alapján nem vagyok nyugodt ,de bizakodom.Mobil gprs net röl váltok gondolom az elsö idökben nem fogok
panaszkodni de majd beszámolok okuljanak a leendö ügyfelei.
ui:adsl sajnos kizárva ,nincs vez telefonom és nem is akarok csak a net miatt .
Üdv:big
[Szerkesztve] -
bigalexander
csendes tag
Üdv
Náluk is a chello féle Mac cim regizés van a neten,?
Vagy ha hálokártyát cserélek hivni kell öket?
Köszi Üdvig -
Nimrod
addikt
Ez egy node, PR-Telecom terület. És ez már évek óta így néz ki.
[link]
Geocities kicsit makacs, ha nem megy az IMG_0503.JPG a nyerő.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Sebesség milyen nálatok? A héten alig volt net, most meg 1000kbit felett van a letöltés, 1000-3000 között ingadozik.
[Szerkesztve]Thank you to god for making me an atheist
-
Lortech
addikt
Most negatív csúcsokat döntöget éppen, annyira lassú, hogy hihetetlen. Dns szerver 50% packetloss. És az előbb konstatáltam, hogy új ip-m van, valószínűleg mostmár tényleg dinamikus, de úgy tudom, általában ugyanazt fogod kapni, csakha huzamosabb ideig nem használod a netet, akkor kapsz mást.
Thank you to god for making me an atheist
-
ottek
csendes tag
Viszont újra él a fórum, lehet menni anyázni..aztán majd újra beszüntetik
-
Sheol
aktív tag
Na, egy mai történés.
Délelőtt fél 11-kor elment a netem, és most jött vissza.
Beszóltam az ügyfélszolg.-ra.
Túlestünk azon, hogy 5x megkérdezte a nőci, hogy hogyan világítanak a ledek a modemen?
Aztán jött az, hogy Ő úgy látja ott, hogy minden ok a nettel.
Utána kisütötte, hogy biztosan vírusos a gépem. (Ez akkora LoL)
Még mindíg itt tartanak, hogy a vírusokra fogják a hibákat.
Mert ugye a láma user megrémül, hogy hűha, lehet valami modemen ledeket villogtató, netet szétcsesző vírus.
Aztán közölte, hogy sajnos ma nem tud kiküldeni senkit, talán majd holnap.
Lortech, most tényleg kedvem lenne menni anyázni a fórumukra. -
Lortech
addikt
Ugye hogy ugye?
Megnéztem egyébként a kötbéres dolgot, ha három napig (bejelentéstől számítva) nem tudják elhárítani a hibát (ami az ő oldalukon keletkezett), akkor kötelesek minden nap után a havidíjadból napi átlagdíjra levetített összeg 8-szorosát. Nekem már volt ilyen 3 napot meghaladó eset, lehet, hogy kérvényezni fogom. 4-5e ft-ról van szó, de már csak azértis.Thank you to god for making me an atheist
-
Nimrod
addikt
válasz shabbarulez #225 üzenetére
-
ottek
csendes tag
Az *sten rakja szájba ezeket, hogy már 2 hete kb fele a max sebesség mint amire előfizetek...
-
ottek
csendes tag
Tökjó hogy minden vasárnap du-este leállás van, így már nem ér meglepetés, előre lehet kalkulálni Néha még a TV is elmegy, mintha valaki szándékosan széttépkedné a vezetéket
-
sleve
tag
Jó nagy leállás lehet, hogy így eltüntek innen az emberek.
A tudás hatalom, a tudatlanság áldás.
-
Nimrod
addikt
válasz szalai56 #236 üzenetére
''Szomszédban'' lakom, Inviteltől van netem jópár éve. Gondom minimális, hibaelhárítással teljesen meg vagyok elégedve, szerencsére ritka. PR-ról szakmai szempontól szinte semmit sem tudok, viszont azt észrevettem, hogy nagy ívben tojnak az ember fejére, kivéve ha megrendelésről van szó.
Lehet, hogy csak itteni átok, mert úgy tudom, hogy ott most új ügyfélszolgálati iroda lesz (vagy a Mű úton az oda tartozna?) és talán kábelezésileg is jobb a helyzet. -
tusi74
őstag
Itt Dunaharasztin nem mennek a külföldi oldalak.
-
Lortech
addikt
Igen értelmes lehetett akkor. Nem megy a külföld, erre kliens oldalon keresi a hibát. Biztos a hálókártyád szelektál a külföldi nem .hu domainekre, fújj külföldi oldal.
A lényeg, hogy tudják, mi történik náluk. Túl problémamentes volt mostanában a kapcsolat, ennyi belefér, feltéve ha hamarjában helyreáll a dolog.
[Szerkesztve]Thank you to god for making me an atheist
-
tusi74
őstag
Azért még csak részlegesen jó. Megnézitek, nektek bejön-e a www.eset.com, vagy a www.download.com?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest