Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz tomee987 #1800 üzenetére

    Igazából nem vagyok ennyire okos, inkább azt mondanám, hogy ez ilyen alap dolog, legalább is az ember észre veszi, ha eléggé körülnéz a környezetében.
    Munkaüggyel kapcsolatban nem is tudom, hogy hány probléma volt és a törvény szerint mindig a munkavállalónak lett volna igaza, aztán pedig el lett hajtva a picsába, szóval senki se mondja nekem, hogy milyen törvény van, meg az hogy működik ebben az országban, mert az biztos nem úgy van.
    Aha igen és azt az országért, vagy magadért teszed? Szerintem egyértelmű a válasz. A ranglétrán milyen áron? Jobban nem megyek bele, mert így is visszatöröltem egy-két dolgot.
    Engem láttál itt a fizetésért panaszkodni? :D Egyedül azért panaszkodom, amiért ilyen szar ez a szolgáltató és a szolgáltatása és amiért sokan mások is panaszkodnak, főleg hogy ennyit kell fizetni ezért a szarért és igen, még párszor elő fog fordulni ez a szó :)
    Egyébként egy kérdés, neked jó volt az a 29000 forint? Mert nem hinném, hogy meg voltál vele elégedve, de ennek ellenére mégis a dolgok jó oldalát nézed, bár az is igaz, hogy azt nem árultad el, hogy havonta mennyit kellett érte dolgozni, viszont ha napi 8 órát és ráadásul fizikai munkát és ennek ellenére mégis csak 29 ezret kaptál, akkor az azért eléggé szomorú, bár ebben az országban már semmin se lepődök meg, ebben a városban meg főleg nem, bár ha eléggé tájékozott vagy, akkor nem kell bemutatnom a PC-t se munkaügyben és hogy mit művel az emberekkel, meg mekkora átverés ez a sok üres álláshely is, amit itt reklámoznak, na de hagyjuk, mert ez nem idevaló, lényeg hogy szar a PR és kész :)

Új hozzászólás Aktív témák