Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pityu.

    nagyúr

    Ahogy elnézem a "barkácsolósokat" nem nagyon fogja támogatni a Hyper OS

    A Xiaomi HyperOS felhasználói már nem teszik ezt a 3 dolgot

    A Xiaomi október 26-án mutatta be új Android felületét, a HyperOS-t , a MIUI 14 utódjaként. Egyik kiemelkedő tulajdonsága a háztartási gépekkel, autókkal és mobileszközökkel való kompatibilitása, amely zökkenőmentesen integrált ökoszisztémát hoz létre. A HyperOS legutóbbi frissítése három figyelemre méltó változást tartalmaz, amelyekkel a felhasználóknak tisztában kell lenniük ezekkel a funkciókkal.

    Nem lehet egyszerűen feloldani a rendszerbetöltőt

    A rendszerbetöltő feloldása bevett gyakorlat a technológia szerelmesei számára, ami nagyobb testreszabást tesz lehetővé. A HyperOS esetében azonban a rendszerbetöltő feloldása már nem egyszerű folyamat. A felhasználóknak mostantól fejlesztőknek kell lenniük, vagy 5-ös szintű Xiaomi közösségi fiókkal kell rendelkezniük, hogy kérhessék a rendszerbetöltő feloldását. A kérés elküldése és jóváhagyása után csak ezután lehet feloldani a rendszerbetöltőt.

    Nincsenek OTA (Over-the-Air) frissítések feloldott rendszerbetöltővel

    Ha a HyperOS rendszerbetöltője fel van oldva, akkor többé nem kap éteren keresztüli frissítéseket. Ehelyett a feloldatlan rendszerbetöltővel rendelkező felhasználóknak manuális frissítéseket kell végrehajtaniuk a számítógépükön keresztül. Ez a változás egy további lépést ad azoknak a felhasználóknak, akik előnyben részesítik, hogy a frissítéseket közvetlenül az eszközeikre kapják.
    A rendszerbetöltő feloldotta a frissítési karakterláncokat a HyperOS rendszeren

    Nem lehet szerkeszteni a rendszerbeállításokat a SetEdit alkalmazással

    Korábban a felhasználók a SetEdit alkalmazással módosíthatták a rendszerbeállításokat és aktiválhatták a rejtett funkciókat. A HyperOS frissítésével azonban a SetEdit alkalmazás nem működik , a rendszerbeállítások módosításának kísérlete a következő hibaüzenetet eredményezi: „A rendszerszoftver szerkesztése elutasítva”. Ez a módosítás korlátozza a felhasználókat abban, hogy bizonyos, korábban elérhető módosításokat hajtsanak végre.
    Ha eszköze azon 100+ listában van, amely megkapja a HyperOS frissítést , készüljön fel arra, hogy elveszíti ezeket a funkciókat. A frissítés számos eszközt érint, így a felhasználók nem tudják könnyen feloldani a rendszerbetöltőket, nem kaphatnak OTA-frissítéseket egy feloldott rendszerbetöltővel, és nem módosíthatják a rendszerbeállításokat a SetEdit segítségével.
    Ahogy a Xiaomi folyamatosan finomítja operációs rendszerét, a felhasználók további kiigazításokra és fejlesztésekre számíthatnak. A Xiaomi-rajongók számára kulcsfontosságú, hogy tájékozódjanak ezekről a változásokról, hogy zökkenőmentes és optimalizált HyperOS-élményt biztosíthassanak eszközeiken.


    A SetEdit alkalmazás már nem működik a Xiaomi HyperOS rendszeren
    Által
    Emir Bardakçı
    2023. december 28., 14:31
    A Xiaomi HyperOS felhasználói kellemetlenségbe ütközhetnek. A SetEdit alkalmazást általában a rendszerbeállítások módosítására használják. Ezenkívül feloldja a rejtett funkciókat a MIUI verziókban. Ez az alkalmazás már nem működik a Xiaomi HyperOS rendszeren. Ez a módosítás a következő üzenetet jeleníti meg: „A rendszerszoftver elutasította ezt a szerkesztést”, amikor a SetEdit alkalmazással próbálja elvégezni a beállításokat.
    A SetEdit népszerű választás a MIUI felhasználók körében. A rendszerbeállításokat a szokásos felhasználói felületen túl is módosíthatja. Ez az alkalmazás lehetővé tette a felhasználók számára, hogy felfedezzék a rejtett funkciókat. Lehetővé tette a felhasználók számára, hogy Xiaomi készülékeiket preferenciáik szerint testreszabják.
    A Xiaomi HyperOS legújabb fejlesztése azonban korlátozza a SetEdit használatát . Ez hibaüzenethez vezet, amikor a felhasználók megpróbálják módosítani a beállításokat. Amikor a felhasználók megpróbálnak módosítani egy beállítást a SetEdit segítségével a Xiaomi HyperOS rendszerben, a következő hibaüzenetet kapják: „A rendszerszoftver elutasította ezt a szerkesztést.”.
    A SetEdit elérhetetlensége a Xiaomi HyperOS rendszeren csalódást okozhat a felhasználóknak, akik hozzászoktak az alkalmazás testreszabási célú használatához. Ez a korlátozás azt sugallja, hogy a Xiaomi a rendszerbiztonság és az operációs rendszeren belüli testreszabási lehetőségek tekintetében megváltozott.
    Összefoglalva, a SetEdit alkalmazás, amely a rendszerbeállítások módosítására és a MIUI-verziók rejtett funkcióinak feloldására szolgáló segédprogramjáról ismert, már nem kompatibilis a Xiaomi HyperOS rendszerrel. A SetEdit segítségével módosítani próbáló felhasználók hibaüzenetet kapnak, amely azt jelzi, hogy rendszerszoftverük elutasította a szerkesztést. E korlátozás ellenére a felhasználók alternatív módszereket fedezhetnek fel eszközeik testreszabására a Xiaomi által a frissített operációs rendszerben beállított paramétereken belül.

    Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

Új hozzászólás Aktív témák