Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Sifre #85017 üzenetére

    Nekem egy 50UT50-en tűnt fel hasonló (zavaró mértékben). Szerintem azért jelent meg nekem rajta középen egy rózsaszín oszlop hosszabb monitor jellegű használat után (nem maradandóan, csak átmenetileg, és időbe telt, mire kirajzolódott), mert ezekben nincs ventilátor, így nagyobb lehet a hőmérsékletkülönbség, és a legmelegebb pontok maximuma is. De ugye a GT/VT is olyan vékony (és --amúgy hétköznapibb használatot nézve nagyon helyesen-- nem hajszárítókat építettek bele, csak pár kis lassú ventit), hogy magas kontraszt beállítással (pl világos nappaliban használva) és világos tartalommal, főleg mondjuk meleg nyári időben és/vagy falhoz/bútorhoz préselve könnyen előjöhet azokon is.

    Ebben nekem inkább az a fura, hogy miért ilyen érzékeny a Panasonic panel, illetve inkább az, hogy miért kellett nekik minden áron erőltetni a vékony design-t (úgysem lehetett olyan vékony, mint a LED-LCD és csak centikről beszélünk), ha tisztában voltak vele, hogy nem viseli jól a panelük a melegedést (a Pio-t pl. hidegen hagyja az ilyesmi, pedig az többet fogyaszt = jobban melegszik és a Samsungnál is csak a fiatal paneleken láttam ilyesmit szélsőséges használatnál, a "bejáratott" TV-ken már nem, pedig ott sincs ventilátor).

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák