- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
Igen, arra a nagy rácsra készítenék egy dupla ventilátort fogadó "kéményt" ami lefedi a teljes lyukasztott részt és szépen kiszívja az összes meleget. Van neked ehhez valami ötleted, melyik boltban lehetne vásárolni motyót? És mivel USB- tehát 5V arra gondoltam, hogy a standard 12Voltos ventilátorok igazán halkan mennének, mA-ben meg szerintem nem lógna ki.
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
Gicz
addikt
válasz hunspikey #60702 üzenetére
az én ventijeim is 12V-osak, de usb ről 5V-ról is működnek, mértem, 120mA a felvétele a kettőnek, tehát szinte semmi, és bőven az USB 500-as korlátja alatt van.
én számtechboltban kérdeznék körbe, ott vannak speciális, nagyon halk ventik. hogy milyen keretre tudnád felszerelni azt nem tudom, én simán a ventiket ragasztottam a hátlapra. szerintem neked sem kéne keret, vennél egy 2m vastag szivacsos kétoldali ragasztót, praktiker baumax stb helyeken lehet kapni TESA márkát, az eléggé erős, az van nekem is, ha nagyon jól szigeteli a rezgést. próbálkozhatsz szilikonossal is, az mégjobb rezgé szigetelő, de olyat itthon győrben nem találtam seholsem, azt ebayről rendeltem.
-
DM-Fan
Topikgazda
"vennél egy 2m vastag szivacsos kétoldali ragasztót"
Szerintem elég lesz oda 2 cm-es is. Vagy 2 mm-es.
hunspikey: megnéztem a rácsot középen és a hátlapot is. Nekem ott egyáltalán nem meleg, mégcsak nem is langyos. Továbbá nem vagyok biztos, hogy az oda elhelyezendő 2 venti nagyban segítené az oldalsók munkáját. Én inkább közvetlen a melegedési pontok közelében segítenék rá a gyári ventikre valahogy.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
arcitec
addikt
Köszönve ... (RCA az nem jó vagy optikai?)
De akkor már kérdezném, mert biztosan leragadtam a 630-nál, gondolom nem tud pl DTS-HD-t illetve az több, de mennyivel mint a "sima" dts vagy dolby? Lehet erősítőt is kellene cserélnem? Lehet utána kell néznem mert ezek szerint fejlődött a hang is.. De azért pár szót megköszönnék a hozzáértőtől ... Köszönve...[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Dorian
félisten
válasz arcitec #60706 üzenetére
Elég jó minőségű, középkategóriás hangcucc kell ahhoz, hogy a HD hangok igazán érvényesülni legyenek képesek (ha annál több kell, hogy világítson a HD logo az erősítő elején). Hangdobozokra is érvényes.
Többet, bővebbet sztem a házimozi topikban.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
BBéci
legenda
válasz arcitec #60706 üzenetére
A "sima" mozihang formátumok veszteségesen tömörítettek, mint - kis túlzással, mert annyira nem vackok - az MP3. Ezzel szemben a Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio veszteségmentes tömörítéssel dolgoznak, mint a FLAC és kizárólag HDMI kábelen továbbíthatóak, SPDIF-en nem. Viszont ahhoz, hogy ténylegesen nagyobb élményt adjanak a filmekhez, HD-képes hangrendszer kell és ezt nem csak a beépített dekóderekre, hanem a hangminőségre, a felbontóképességre értem. Pár hónapja a Házimozi erősítő... topikban kisebb vita alakult ki arról, mennyért lehet egy olyan rendszert összeállítani. A vita elindítója 1,2 milliót mondott, a másik véglet 400000 Ft volt, én a kettő közöttire, úgy 7-800000 forintra szavazok. Ebbe a kábelek és a tápelosztó is beletartoznak, amiknek az ára az összes alkotóelem kb. 15-20 százaléka.
Természetesen használt alkotóelemekből a feléért, harmadáért is ki lehet jönni, azt tartom ésszerűnek.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
arcitec
addikt
Dorian-nak is.
Apropó most néztem a GT60 hátulról nézve a jobb felső sarok melegebb a többi résznél , de csak melegebb, kézmelegnél kicsit melegebb, semmi több, egyébként ott kicsit több is a rács. Megy a tv vagy 15 órától.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
BBéci
legenda
A Te eseted különleges, mert szerintem 60 feletti kontraszttal bántóan fényes a kép. Nálam az ST60 50-es, a GT60 46-os kontraszton üzemelt.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Gicz
addikt
pedig a tv egy déli ablakkal van 90fokban, és egész délután besüt a nap. 46-os kontraszton csinálok majd fotót, meglátod konkrétan semmit sem látni a képből még leengedett redőnnyel sem. most este tv-zni nekem 40-en van a kontraszt.de filmekhez feljebb szoktam tenni, mert sokkal jobban szeretem úgy, a nagyobb kontraszt ráadásul jobban elrejti a fekete "gyengeségét"
egyébként a 40-50-es kontraszt az csak kb 50-60 cd/nm lehet, az minden ajánlás alatt van. majd ha kalibráltatom, akkor egyik beállítás 80cd a másik pedig 120-ra lesz kb.
egyébként a natgeós ghostom lassan eltünedezik. már alig látszódik szerencsére, de kellett neki kb 100óra zoomolt tartalom. szerintem 150 óra alatt el fog tűnni nyom nélkül. most tartok 425 óránál.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
Topikgazda
Nekem éjjel-nappal 48-as kontraszton megy a 65VT60, -4-es fényerővel, közép panel fényerő beállítással, illetve 2.4-es gamma target-tel és bőven megfelelő minden fényviszony mellett. Jó, mondjuk itt komoly filter is van a panelen. De az biztos, hogy ez nem 50-60 cd/m2, simán van az 70-80 cd/m2 közötti érték is. Onnan tudom, hogy nekem a monitorom is 75 cd/m2-re van belőve, mert a 90 cd/m2-től ki akart folyni a szemem (kurva LED) és a plazma így 48-as kontraszton is van olyan élénk, mint a Dell.
Longue63: az lesz az, igen!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
BBéci
legenda
Az említett kontraszt (és gamma) beállításokkal 80 cd/m2 körüli értéket mutatott a műszer. Annál több nekünk még fényes nappal sem kell. Inkább leengedem résnyire a redőnyt, mert az erős környezeti fénytől összeszűkül a pupillám.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Gicz
addikt
akkor lehet hogy az én szemem más, engem nem zavar a nagy kontraszt, fényerő, sőt....viszont nem szeretem ha túl színes. filmektől függően a színtelítettség 40-45-ön van, élesség 0-án.
én mozizni beülök elé 1,8 méterre, és onnan bőven látom a dither zajt, és zavar is, viszont magasabb kontraszton a sötét részleteken feltűnően kevesebb a ditherzaj, és ez az egyik ami miatt eleve kipróbáltam magasabb kontraszton. TV-t 3-3,5 méterről nézek, ott már nem látom a dithert, elég az alacsonyabb kontraszt is.
[ Szerkesztve ]
-
gorbep
senior tag
válasz arcitec #60709 üzenetére
Én sem értem ezt a melegedés problémát...... mivel a 65ST60-on nem láttam ventilátort, a melegedésekkel kapcsolatos post-jaitok hatására most végigtapogattam a hátlapot..... alsó felén kifejezetten hideg, középen felül langyos, kétoldalt a szélektől kb30 cm-re langyos.... langyoson azt értem hogy még kézmeleg sincs, max 30°C pedig 4 órája megy, most néztem meg a Prometheus-zt....
Most jöttem rá, hogy natív 1080p-re is lehet kapcsolni a menüben, és sikerült az overscan-t is kikapcsolni, most már nem hiányzik a kép szélső 2 cm -re.... Miért ez a default?????
Arra lassabban jöttem rá, hogy a HDMI-porton a Játék mód alap, hiába kapcsolom ki, a következő odaváltáskor már megint aktív..... aztán rájöttem, hogy az alapbeállításoknál be lehet állítani, hogy induláskor a játék mód ki legyen kapcsolva.... (hátha valakinek ez hasznos.... vagy csak én voltam ilyen béna? )
A zajszúrés és az MPEG szűrés teljes kikapcsolásával, most már über tökéletes a kép..... csak ha valaki még nem próbálta volna....
na meg hogy default 16-255-re van állítva, amikor van automata mód is, ami tök jól működik.... van egy-két alapbeálítási hiba gyárilag.....
[ Szerkesztve ]
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz gorbep #60718 üzenetére
Az ST60 csúnya is lenne, ha ugyanúgy melegedne, mivel teljesen más elektronikája van, mint a hexaprocesszoros GT60-nak/VT60-nak. Természetes, hogy nem érzed olyan melegnek. De mondom: én sem érzem drasztikusnak a VT60 melegedését sem. Itt két oldalt meleg, de szerintem nem jobban, mint ami normális. Ha nem bírná a kezem, bőgne a ventillátor, akkor azt mondanám, hogy aggódom, de nincs szó ilyesmiről, mivel a ventillátor hangját már a BD-lejátszó motorzaja is elnyomja (pedig sejthető, hogy az mennyire halk), a kezemnek meg pedig pont kellemesen meleg csak a ventik környékén is a hátlaplemez. Szóval nem izgulok, szerintem teljesen normális a dolog. A G20-am hátlapja teljesen hűvös volt mindenhol, nade az kicsit más méret is volt és kicsit azért mindenben elmaradt ahhoz képest, amit most látok.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Sanyyka
aktív tag
Srácok, a sorstársaim - a 65vt60-ra váltani nem tudó sokaság - nevében kérem, hogy ėrtekezzetek még hosszasan erről a ventilátor problémáról, hagy fájjon kevésbé a nyomorunk!
Nekem már segítettetek: hiányérzet nélkül marad a 65st50. -
DM-Fan
Topikgazda
válasz Sanyyka #60720 üzenetére
Csak hogy lelombozzalak: épp az Avatar-t nézem és így az első óra vége felé elég sok a sötét jelenet. Na, most megtapogattam a venti környékét és szinte épp csak langyos ott a hátlap, máshol meg mindenütt hideg. Nincs ezzel semmi gond szerintem. Ellenben a fekete olyan fekete, hogy én még TV-n ilyet nem láttam. Kuro-n se. Mondhatnám úgy is, hogy besza-behu!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
hunspikey
őstag
válasz DM-Fan #60715 üzenetére
Többnek kell lennie, mert nálam most folyamatosan 46-oson megy a kontraszt, oké én +3-on használom a brightness-t de ez ugye a fényerőhöz nem nyúl és hót tutti biztos, hogy így a VT60 több fényerőt ad le mint a VT50 csutkára tekerve tudott. Szerintem ez kb 95 cd/m2
Iszonyatosan szép!! És elég is.
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz hunspikey #60725 üzenetére
Na, ha szereted az ilyen vivid-es képi világot és jó filmet is akarsz látni, akkor nézd meg az Unstoppable - Száguldó bomba c. Denzel filmet. Durván színes és durván grainy, nekem nagyon bejön. A film pedig megtörtént esetet dolgoz fel (elszabadult vonat). De ajánlottak a Pain&Gain rendezőjétől, Bay-től a Bad Boys filmek is, főként a második, az is durván olyan, mint a P&G képi világa és abban sem kicsit hülyék a főhősök.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
BBéci
legenda
válasz hunspikey #60725 üzenetére
Nagyon vártam azt a filmet és akkorát csalódtam benne, mit korábban talán soha, egyetlen másikban sem. Amint letelt a kötelező idő, nyomban kukáztam.
(#60726) DM-Fan
Azokat kimondottan szeretem.[ Szerkesztve ]
-
hunspikey
őstag
válasz DM-Fan #60726 üzenetére
Frankón az összes régi filmet meg fogom újra nézni, mert olyan jeleneteket élek meg, ami felett eddig valahogy elsiklottam - mert nem fogta meg a szememen keresztül a vizuális központomat. Nem tudom máshogy írni. Ez döbbenet.
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz hunspikey #60728 üzenetére
Én is így vagyok ezzel, újra át kell élni a filmeket. Kár, hogy már most teljesen természetes a 65", szinte nem is érzem, hogy már nem 50"-t nézek. Kb, 2 nap volt hozzászokni,
Na jó, azért néha csak így hirtelen ránézve azért még üt a méret, de leginkább a képminőségével tud letaglózni.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
hunspikey
őstag
Őszintén: egy ugyan ilyen TV kéne 84 col méretben - ennyi - és kész. Ez a TV ha hiszitek ha nem hibátlan - nem tudok jobbat elképzelni.
szerk: kérdeztél árat is: én egy ugyan ilyen TV-ért 84 col méretben adnék 1- 1.2M -et - az reális. Nem kell 4k, nem kell oled, semmi. Ez így ahogy van..
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
Topikgazda
Szerintem ennél nagyobb TV méretben már ormótlan nagy lenne, ahhoz már baromi nagy helyiség kéne, ahol meg iszonyat nagy lenne a nézési táv, tehát megint ott vagyunk, shol a part szakad. Fejlődni képiekben nyilván volna még hova: még kevesebb dither, tökéletes fekete. Szóval ha eljutna az OLED ilyen szintre, akkor - ha túlvan a gyermekbetegségein - beneveznék egy 65"-osra abból is, olyasmi áron, mint ahogy most ezeket adják. De ahhoz még legalább 5 évnek el kéne telni, vagy többnek is, addig most már boldog leszek ezzel, nagyon is. De egyébként a tálati terv - ha majd lesz egyszer egy nagy családi házam - egy dedikált moziszoba az alagsorban, vetítővel.
hunspikey: hova raknánk a 84"-t, drága barátom?!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Gicz
addikt
válasz hunspikey #60731 üzenetére
számítottam ilyen válaszra, de ilyenkor mindig eszembe jut amikor az első iphone ra ránéztem annó: úristen ez miylen jó kijelző ennél jobbat nem is lehet csinálni. aztán jött a retina display: azta ez milyen brutál pedig z előző is milyen brutál volt (persze ahhoz képest szar volt) aztán meg 6 colon 1080p oled, most erre mondom h aztaK. milyen brutál ennél jobb nem is lehet, és így tovább
-
hunspikey
őstag
oké, te akartad- ha mindenképp egy dolgot kérhetnék a már elbocsátott mérnököktől, akkor azt kérném, hogy oldják meg a sub-field belövést még gyorsabbra. 4-5000 hz FFD- az már nem lenne látható és a csúcsfényes területek is együtt mozognának az őket körülvevő sötét részekkel. Ez ma még nem 100%-osan megoldott, kicsit "szétesik" a kép. Nyilván ez magával hozna egy nagyfokú árnyalat javulást, ami meg egyenlő a dither csökkenéssel, mert ezek kéz a kézben járnak.
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz erdoke #60736 üzenetére
Nekem már így is mozgatnom kellett a polcokat/eltenni onnan az oldalsó állványpolcokat és erre a konzolra ez a max méret, ami fölment: kb. 0,5 - 0,5 cm maradt a falirész síneleméből kétoldalt a TV hátuljára szerelt akasztókon kívül. Ennyit tudott a konzol, anno direkt úgy vettem, hogy 65"-ig jó, mert tudtam, hogy az lesz a teteje, nincs nagyobb TV. Plazma nincs is, más meg nem érdekel. Az OLED-ből meg 10 év múlva lesz csak ennél nagyobb elérhető méretben - ha lesz egyáltalán. De szerintem nekem már csak vetítőm lesz, ennél nagyobb TV-m nem.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Shadowbull
addikt
70 colos oled ventilator nelkul Attol nagyobbat nem hiszem hogy beraknek, mondjuk beferne, de nagyon uralna a teret. A 65 col is hatareset. De csak akkor ha hozza ezt a kepminoseget.
Mivel 4,5 meterrol nezzuk, ezert valoszinuleg a 4K az hatareset hogy latnank-e vagy nem.Aztan ki tudja mit hoz a jovo, 5 evvel ezelott sem tudtuk mi lesz most. En legalabbis nem tudtam.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
erdoke
titán
válasz Shadowbull #60738 üzenetére
70" és 4,5 méter? Az nem határeset, hanem felejtős, már ami a 4k-t illeti.
A legjobb aláírás a héten
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Shadowbull #60738 üzenetére
A 4,5 méterről a fullHD felbontást sem tudod érzékelni 65"-on sem, 70"-on sem lenne értelme ilyen távon a 4k-nak.
Azért 5 éve már voltak 65"-os plazmák, sejthető volt, hogy ide azért belátható időn belül eljutunk.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
zsofika11
csendes tag
Nos......szépen elszálltatok...mindenkinek gratulálok az új tv-hez.
Kissé lemaradt a lényeg ...Egymás hasonló cuccához fontos infok megosztása....
ja....tök jó...hidd el veled együtt élvezzük.
De ha valami más (nektek gyengébb) készülékről kérdez valakai....az rögtön leprás? -
Sifre
senior tag
válasz zsofika11 #60742 üzenetére
Kiérződik "némi" keserű irigység a hozzászólásodból. Sajnos ez egy ilyen világ, nincs mindenkinek lehetősége arra hogy megvegye a legjobbat. De én még sosem éreztem hogy bárkit is negatív megkülönböztetés ért amiatt hogy egy gyengébb készülékkel kapcsolatban merészelt kérdést feltenni.
-
sapex
tag
Sziasztok. Kicsit elkeseritenek a melegedèssel kapcsokatos problèmàk,ugyanis ilyen összegnèl màr nem szeretnèk kompromisszumot kötni.
Sajnos ehhez hasonlòval èn is talàlkoztam , mèg a Samu idelyèben /az mèg vèkonyabb 35mm volt,ventilàtor nèlkül/,de akkor nem tudtam mire vélni. Az alsò rèszen fekete képnèl ,piros foltok. Kiborìtott. Utànna màr mindig csak azt figyeltem ,,1hónapig ,aztàn eladtam.
Na de bìzzunk benne hogy a Panasonic mèrnökei jobban kèpzettek.
Ennek tudatàban szeretnèm a vèlemènyeteket kèrni ,hogy merjem-e a tv-t feltenni a falra ùgyhogy a konzolom 3cm-re tòlja el a faltòl a tv-t? Elèg-e lesz a levegőàramlàs?
Tovàbba 3D-t akkor ezek szerint nem èrdemes rajta nèzni,mivel ott a kèpi beàlìtàsokat ùgyis az egekbe nyomja?Elgondolkoztam azon ,hogy vajon milyen lehet annak a VT60-asnak a panelja ,ami egy üzletbe van kiàllìtva,ès napi 8òràt megy full kèpbeàllìtàsokon , mert ugye ott màr van hőleadàs. Ha azoknàl nem jelentkezik ez a problèma akkor nàlam sose fog..
[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
válasz DM-Fan #60740 üzenetére
valoszinuleg igy van, ki kene probalni vakteszttel, csak az nem olyan egyszeru, ugye. Nem is latom ertelmet a 4Knak. Se.
Szerintem 5 ev mulva mar minden teve alapbol 4K lesz, ugyhogy nem lesz valasztasi lehetoseged. Ahogy ma sincs a 3D-nel vagy a smart funkcioknal, mindenben benne van, ha egy kicsit jobb kepet akarsz veszed ezeket is, ha kell ha nem. En a 3D-s szemuvegeket ki se csomagoltam, a beepitett kamerat egyszer probaltam ki, az okosteve funkciobol meg a youtube-ot meg az ARD hirklienset fogom hasznalni, mast nem. A tapipados taviranyitot is elraktam mar, nem kell.
Lehet ot ev mulva majd a 8K vagy a 16K lesz a csucs, holott a 4K sem kell mar az emberek 99,999%-anak, viszont egy jobb minosegu kepet, jobb feketet, jobb mozgasmegjelenitest, elethubb szineket mindenki latna es elvezne, de ez nem prioritas, mert ezzel nem lehet eladni a cuccot.
Asszony meselte a kollegajanak hogy vettunk egy tevet, az kerdezte hogy milyet (asszony nem tudta, meg a markajat sem, ugy kellett tolem megkerdeznie mikor meghallotta hogy Panasonic, teljesen meglepodott es kifejtette hogy a Panasonic az szar, Samsungot kell venni mert o amikor tevet vett (gondolom a 400 euros kategoriaban) minden elado a Samsungot dicserte, a Panasonicot meg savazta. Mondtam az asszonynak hogy mondd meg a kolleganak hogy plazmat vettunk, szerintem ki is akad, mert a ledteve a tuti, Samsung ledteve
Erre az asszony: miert, plazmat vettunk?
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Shadowbull #60745 üzenetére
Abszolút egyetértek a leírtakkal és sajnos a végén említettek egyébként azt is tükrözik, ami korunk nagy problémája és egyre inkább jellemző sajnos: az emberek minden különösebb háttérismeret, utánaolvasás és legfőképp személyes tapasztalat nélkül osztják az észt, képesek ölre menni márka- vagy technológiai szimpátia kapcsán, anélkül, hogy lenne összehasonlítási alapjuk. Feltétel nélkül benyelik, amivel a marketing tömi a fejüket. Nagyon szomorú és ebből következnek ilyen dolgok, hogy eltűnik a plazma, mint technológia. Pedig ha a legtöbb LED-hívő megnézné, hogy mit tud mondjuk ez a VT60 (de akár csak egy ST60 is), lefosná a bokáját döbbenetében, ebben biztos vagyok.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Hsanyika1
senior tag
"Hajlított képernyő minek van?"[link]
-
lemmy9
őstag
válasz Shadowbull #60745 üzenetére
Ez ismerős:-)))
Volt úgy,hogy hazajött a feleségem, és látta a kaján vigyorom, és kérdezi, hogy mit vettem már megint."ééén semmit!"
És ott figyelt egy Denon AVC a polcon. ;-)Szerintem!
-
Shadowbull
addikt
válasz lemmy9 #60748 üzenetére
igazabol tudta o elore, hogy veszunk egy uj tevet, meseltem neki hogy mekkora lesz meg milyen gyartmany, milyen tipus. De nem erdekli a tema, igy aztan megjegyezni sem birta O ugy volt vele hogy jo a 42-es ST50 amit tavalyelott vettem, minek masik, de ha ezt akarom, akkor vegyek.
Egyebkent az ST-t felraktam a falra egy masik helysegben, egesz jo lett, vettem hozza egy WD TV Live-ot, a Dune maradt a VT-hez. Ott mar csak azt kell megoldani, hogy ne latszodjanak a kabelek, meg a WD sem, (puszta falon van egeszen magasan, a teve felso ele kabe 2 meteren van, nincs elotte semmilyen butor) valoszinuleg az utobbit felcsavarozom a falra a teve moge, a kabelekre meg majd kitalalok valamit, kabelcsatornat meg a teve moge vezetett hosszabbitot.
-
HourHand
csendes tag
válasz gorbep #60718 üzenetére
A VT sorozat esetén azért kell a ventilátor mert fél centiméter vastag üveglap van a TV elején, amely szűrőként is funkcionál. Az üveglap miatt a panel frontrészén kicsi a hőleadás, ezért hátoldali részen kell hűteni légkavarókkal. A GT és ST sorozatoknál ez nem probléma: nincs üveglap nincs ventilátor.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest