Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz zolee3000 #57023 üzenetére

    Kötelesek visszavenni, mert szakszerűtlen a szállítás, a gyártói utasítás ellenére fektetve szállította. Jegyzőkönyvet kell felvetetni a futárral (ezt ő köteles felvenni) és így nem tagadhatja meg a visszavitelt. Az más kérdés, hogy a Panashop erre mit lép, de ő meg köteles visszavenni, maximum azt mondja, hogy nem ad másikat. Ha legközelebb is ugyanez a futár hozza, akkor ne félj, kétszer is meggondolja, hogy újra fektesse-e, mert nyilván nem fogják érte megdicsérni. Amúgy meg a 65"-os modell már van olyan nagy, hogy szerintem ne fektesse el.

    Egyébként meg nem igaz, hogy a Panashop csak fektetve szállít - én a budapesti szállításaiknál még konkrétan csak az ellenkezőjét tapasztaltam: mindent állítva szállítottak. Vidékre pedig nem ők szállítanak, hanem futár (talán GLS), így az meg nem az ő saruk.

    sinick:

    1. Elviekben igen, gyakorlatban majd kiderül.

    2. Elviekben talán, gyakorlatban nem biztos.

    3. Elég sok, még az 500 GB-osra is.

    4. A kompatibilitási lista igen szegényes, ez alapján lehetetlen megmondani, de egyébként ezen pont szerepel a WD My Book AV-TV (és a linkje alatt 1 és 2 TB-os verzió látható). Ha megvetted és kipróbáltad, avass be minket is!

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák