Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz Fogash #41036 üzenetére

    Félelmetesen tudatlan és tapasztalatlan vagy a témában, úgy osztod az észt a több éves tapasztalattal rendelkezőkkel szemben, hogy valójában még testközelből alig láttál plazmát, de azért mi vagyunk klinikai esetek. Nem kötelező a topicot olvasni és itt tanácsot kérni, mehetsz az "igazi szakértőkhöz" is, akik rádsózzák majd a 40"-os LED-LCD-t 400 eFt-ért, aztán boldog lehetsz az eleve felhős képével, a bevlágítással, a szürkeséggel és a pocsék mozgásmegekelnítéssel - hisz pont tegnap mondtad, hogy azzal is boldogok a felhasználók.
    A Samsung plazmái rég voltak ennyire rosszak ár/érték arányban, mint most és adott esetben hiába olcsóbbak, ha pici többletért a Panasonic jóval többet nyújt. Csakazért sem fog senki 220-230 eFt-ért51E550-et ajánlani, mikor 250 eFt-ért elérhető volt a szignifikánsan jobb 50ST50. Ez nem elfogultság, hanem racionális gondolkodás.
    Az, hogy egy szemüveg 20-25 eFt-ba kerül, az nem jeleti azt, hogy a Pana nem árul 10 eFt-os univerzálist is. Halkan jegyez meg, hogy a Samsung szemüvegei integethetnek a drága Panasonic-nak, nem vételenül kerül utóbbi annyiba, amennyibe. De biztos ezt is jobban tudod, mert bizonyára végigpróbáltad már mind, velünk ellentétben. :U

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák