Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • "Az optimális beállításokat a Professzionális 1 színprofilból kiindulva kerestük meg; kontraszt 42, fényerő -1, színtelítettség 28, képélesség 0-7 között, színhőmérséklet meleg, élénk színek ki, öko mód ki, P-NR ki, RGB: 0, -4, -2. A Beállítások/Egyéb beállítások alatt a DVI bemenet beállítása teljes – ez az opció tévéadásoknál nem jelenik meg.

    Ezekkel az értékekkel gyakorlatilag tökéletes eredményt kaptunk, 2,2-es gamma és 6500K-s színhőmérséklet mellett (a zöld túlszaturáltságát sikeresen megszüntettük), 121 cd/m²-es fényerő, 0,02 cd/m²-es fekete és 6091:1-es kontraszt lett az eredmény, a deltaE átlagos értéke pedig 1,7 lett úgy, hogy a legnagyobb eltérés is csupán 3,3 volt. A TX-P42G10E a műszeres mérések alapján a legjobb tévé, ami eddig szerkesztőségünkben járt."

    Ez a panasonic p50g30e -re is jó lehet vagy ott mást kell állítani? Vagy van valakinek esetleg profilja aki meg tudna osztani velem mert jelenleg a standard mozi beállítást használom csak de az gondolom nem túl színhelyes.

    Köszönöm előre is. :R

Új hozzászólás Aktív témák