Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pongi1

    tag

    válasz bogabi #28905 üzenetére

    Nekem karácsonykor kötötték, a DIGI műholdast váltotta. A tányér és a fej maradt, mert azonos műholdat használnak, viszont a UPC, a szerelő állítása szerint, nagyobb jelerősséggel, és nagyobb sávszélességen sugároz, ezért azóta nem nagyon volt olyan, hogy sűrűbb felhőzet, eső, vagy hó esetén "elmegy" a kép. A HD adások szerintem gyönyörűek, bár a a normál adások is jobb minőségűek, mint a DIGI-nél volt. Pana 50ST50 tévén nézem, és abban reménykedem, hogy talán a UPC bővíti a HD kínálatot, hiszen kábelen már 21 HD minőségű csatornát sugároznak (náluk érhető el elsőként az RTL HD-ben).
    Az HBO az alap HD csomagban nincs benne, ahhoz az első 3 hónap letelte után elő kell fizetni valamelyik HBO csomagra, mert a mostani akció szerint az HBO MaxPack és a HD csomag is ingyen nézhető az első 3 hónapban.
    Ami pedig már csak hab a torán, hogy a HD csatornák egy részénél Dolby Digital hangot sugároznak (bár a természet-tudományos csatornák esetében ez általában az angol, de az HBO esetében elég sok filmet így nyomatnak)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák