Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • norral

    aktív tag

    válasz lzs79 #2741 üzenetére

    Kapcsold ki a 16:9 overscant. Picture -> Advenced rész -> 16:9 overscan.

    Nézd meg úgy.

    Letöltés témához:
    Én megtehetném, hogy megveszem a sok-sok dvd-t, BD-t. Mégha nem is a premierkor. Igazából egy dolog akadályoz, nekem nem kell az adathordozó, csak az adat. Zenéket, mióta vagy magyar itunes store vásárolgatom (egyre többet), mert őszintén szólva, még ha hallom is a különbséget egy veszteségmentes adat és az itunes cucc között, nem különösebben zavar. :) Nem vagyok egy vájt fülű, és legalább azokhoz az előadókhoz, akiket igazán szeretek, talán még el is jut valami, persze csak miután apple meg a kiadók levámolták.

    Tudom, hogy sokan szeretnek gyűjteni, de én az egyszerű, "üres" szobákat szeretem. Minél tágasabb a hely, annál nagyobb a boldogságom. :)

    Igazából én egy olcsóbb, kölcsönzős típusú rendszerben biztos nagyon nagyon sok dolgot "vennék", de így sajnálom a pénzt magára a lemezre, nem a szellemi tulajdonra.

    Egyetlen 1szer gondolkoztam, hogy vissza kéni kérni a pénzt, vagy sajnáltam, hogy miért mentem moziba, mikor a 2012-t néztük a westendben pár éve egy barátommal. Pedig azóta már egy raklap sz@r filmet láttam a vásznon, mert szinte minden hónapban megyek valakivel, ha más nem a barátnőmmel, de valahogy az a film kur... felidegesített azzal a kiskutyával, meg a sok töketlen nyomorult szereplővel, na mind1. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák