Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    Nem ertem a kesergest, szerintem b@szott jo volt a showcase, En ezerszer gyengebbre szamitottam.
    Lesz mivel jatszani boven.
    - KOTOR enyhen szolva megadta az alaphangot, majd kiesett a kezembol a levego is, mikor meglattam, anno fostalicska volt a gepem, nem birta el, havernal toltam kicsit es meg igy is imadom. Mire jobb gepem lett, mar nem tertem vissza ra, de most 1000%, hogy nem hagyom ki.
    - Uj Poki, uj GoW, HFW: Ezekre szamitottam kb, hozzak a kotelezot. Nem azt mondom, hogy nem varom oket, de lelkesedni se fogok, igazabol nekem ezekbol eleg lett volna egy cim, alatta a datummal es kesz, "Orulunk, Vincent".
    - GT7: Igen, voltak benne grafikailag kerdeses reszek, de a maradek nekem nagyon tetszett, ami meg nem az igazi, ugyis javitjak, mar a PS4-es GT:S is olyan grafikailag, hogy nehez belekotni. Nagyon tetszett. Nagyon nagyon. Es iszonyatosan kivancsi vagyok, mit hoznak ki a DS-bol. Van egy olyan erzesem, hogy nem lesz fos.
    - Az a durvan bedrogozott Babymetal zenes sarkanyos sci-fis unikornisos lovoldozos LSD-s jatek az annyira beteg, hogy muszaj lesz kiprobalnom. :DDD
    - Deathloop... Amikor az elso trailert lattuk, meg tavaly nyaron talan(?), akkor meg nagyon tetszett, de minel tobbet latok belole, annal inkabb ugy vagyok vele, hogy talan majd ha egyszer 2000 forint korul lesz, es nagyon nincs jobb otletem, kiprobalom. Vagy ha PS+ban be lehet huzni ingyen. Talan.
    - Sok ilyen japan agymenes: Hat, valakinek biztos bejon. En passzolom.
    - Rainbow six: generikus alieninvazios gyilokjatek: az eddigiek alapjan szerintem konkretan nem melto a nevehez, de meglatjuk, egyelore nem temetem, de nem is varom. Leginkabb "meh".
    - GTA V: Szanalmas. Erre mar mast nem lehet mondani. Plane, hogy a grafikaval akarjak nyomni, de konkretan csunya szegeny. Legalabbis ha kb barmi mas, nem indie cimhez hasonlitjuk, ami ebben a videoban volt.
    - Guardians of the galaxy: KELL. Illetve fuckyeah.
    - Wolverine: UUUUuuuuuhhhh 'azzeg. Take my money. Kizartnak tartom, hogy 2022-ben jon, de leszarom, Insomniac + Wolverine = megeri varni ra.
    - Uncharted: PC-sek orulhetnek. PS5 "javitottunk a grafikan, yeah" baromsagot leszarom. Nem az az uncharted lenyege, plusz szerintem boven nem annyira ronda, hogy ne lehessen elvezni ugy, ahogy van.

    Kb ennyi, azert osszessegeben szerintem ez nagyon pozitiv volt. Februar (HFW), marcius (LSD-s fura sci-fi lovolde izelybizbasz) kemeny lesz. :DDD

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák