Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Hétvégén a nagy PS5-re várás közben, leültem kicsit gondolkodni. Bár még korai bármit is előre eldönteni, de a PS5-ös 70-80€ játékárak elég erősek. Mármint ha szokás szerint megveszek minden szir-szart kipróbálni, havonta akár többet is. Ilyen árak mellett ez már elég drága mulatság lenne/lesz. És hát vagy visszafogom magam, vagy...
    Veszek egy Series X-et (is).
    Hétvégén volt szerencsém nyüstölni kicsit egy One X-et ismét. És ahogy nézegettem a Gamepass, EA Play játékokat, így pörögtek a szememben a $ jelek. Sok játék, amit kíváncsiságból megvettem PS4-re, ott "ingyen" benne van a GamePass-ba. És úgy látom, hogy az egy abszolút reális út lenne, a kiadások normalizálására. Egyszeri nagy kiadás inkáb hozná vissza anyagilag az árát, mint a PS5. Persze a PS5-ön pedig az élmény, az ex címek nyújtotta élmény miatt éri meg az árát.

    Még nem jelentek ki semmit, mert megvárom még mi lesz itt egy pár hónapon belül. Mert nekem fura az, hogy most sok stúdió árat tervez emelni, a Sony meg még arra is ráemel az ex címek esetén, akkor a GamePass ára nem hiszem, hogy marad változatlan.
    Szóval elképzelhetőnek tartom, hogy valamikor 2021 Q1-ben veszek a PS5 mellé egy Series X-et.

    (Igaz, a PS4-et is azért adtam el, mert 2 konzolt azért nagy luxusnak tartok, és párom se díjazná. De hosszú távon, most ezt látom "megoldásnak".)

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák