Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ratgab

    tag

    válasz Szabi® #160132 üzenetére

    Szerencsétlen játékot nem elég, hogy csomószor újrakezdték még ezzel a mantrával is meg kell küzdenie. Sose nyilatkozták, hogy a Black Flag utódja. Nyíltan kommunikálták, hogy nem lesz benne közelharc. Erre mindenki jön a 11 évvel és, hogy miért nincs benne ez meg az. És ezen a ponton nem tud megfelelni a játék, pedig egy hajós chilles kalóztémának nem rossz és ugye live servicre épít tehát kell, hogy rakjanak bele még tartalmat.

    De aki csalódott mert nem lehet benne kardozni és nem követte a sorsát az a 11 évet kéri számon. Esélye nincs az ilyen játékosoknak megfelelni a Skull and Bonesnak. Grafikailag meg azért jobban néz ki 4kban mindent csutkára húzva, mint egy Black Flag ( nyilván ps-en performance módban tényleg csúnyácska, de ez már a ps vagy az optimalizálás hiánya, illetve a szépseg feláldozása a 60 fps oltárán).

    Aki eldöntötte, hogy utálni fogja max 1 óra játék után annak mondhatunk bármit. A Helldivers 2 ami meg játszhatatlan ilyen olyan problémák miatt meg sztárolva van. Én meg arról néztem videót és untam.

    Befejeztem a Skull and Bones védését. Akit érdekel próbálja ki, aki csalódott nyilván játsszon mással.

Új hozzászólás Aktív témák