Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Frod

    addikt

    válasz _Balee_ #107740 üzenetére

    Jelen.
    Alapvetően ha szereted az akció tps-eket, és az arpg-s "build-ek összerakását" (lásd: Division, Diablo, stb) akkor simán le tud kötni.
    Én egyedül játszottam, 70 órát tettem bele a platináig, bár az utolsó trófea matchmaking keretén belül lett meg egy random arccal.
    Tény, nem való mindenkinek, és nehéz ajánlani, de sajnos ez a játék nem megérdemelten kapta az ívet - vagyis megjelenéskor lehettek jogosak a kritikák, manapság pedig utána szinte mindegy mi történik már. Pedig fantasztikus a látványa, töltési idők kb nincsenek, a zenéje is szuper, a haptikus ravaszok is teszik a dolgukat. Mind technikailag, és már tartalomban is teljesen kikupálódott.
    A legutóbbi nagy update éppen pár hete futott be, ez hozott pár változást, meg egy új játékmódot (bár ez szerintem az eddigi leggyengébb, nekem nem tetszik).

    Anno a Plus-ba kerüléskor volt balhé, hogy csak egy csonkolt verziót kaptunk, de így utólag azt mondom részemről kibékültem a dologgal, sőt, akarna a fene visszamenni a sztorira egy gyenge karakterrel.
    Ezt a srácot tudom ajánlani, nekem kb ő az iránymutatóm ha Godfall-ról van szó, az egyik build-jével lett meg a vége, konkrétan ezzel.
    (Ha viszont nem a platinára mész, meg build-eket sem akarsz építgetni, akkor kb nincs mit kínáljon a játék, mármint elég hamar megunható, ha csak csapkodni akarsz - pláne, hogy jó gear hiányában még azt sem tudsz olyan könnyen)

    Do you see the white shadow?

Új hozzászólás Aktív témák