- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
válasz saelin #214501 üzenetére
Én 2x ugrottam neki az első résznek, 5-6-8 óra után mindig feladtam. Egyszerűen irritál, hogy csak a kijelölt irányba lehet menni, arra, amerra a fejlesztők megálmodták. Hiába open-world, ha elindulsz a neked tetsző irányba és azonnal meghalsz, mert 1 szinttel nagyobb ellenfelek vannak ott mint Te.
-
nagyúr
válasz Tyler Durden #214942 üzenetére
Azt várom már mikor sikerül lecsapnom egy lemezes verzióra 5k körül
-
nagyúr
válasz Tuomas #214970 üzenetére
Jó az a topik amúgy, Tv vásárlás előtt én is sokat jártam oda, de konzolos témával kapcsolatban szinte semmit nem tudnak segíteni. Ergo van, de akit innen átküldötök oda az nem ér vele semmit. Egyébként ennek a témának is megvan ám a helye, méghozzá a PS4 off topik.
-
nagyúr
Tegnap újra elővettem az Originist, a fő sztori már ugye lement, de lehet platinázom, most elvagyok vele.
Platkóhoz kell az összes side quest?
Összes fogatversenyt meg kell nyerni?
Minden geart ki kell maxolni? -
nagyúr
válasz nemorino #215037 üzenetére
A Ben Hur trophy már megvan, de ahhoz csak egy bajnokságot vittem végig, a többit nem. Még a szekér törős nincs meg.
A gear farmolás macera lesz, elég sok anyag kell hozzá
A 100 trinket már megvan, csak el kéne adni valahol...
Overheating meglett tegnap, néztem is, hogy ez mi a tosz
Utána meg belefutottam a legdélebbi sivatagba ilyen homokból kikelő istenátkákba, érdekes sztori volt, DLC-hez köze van? -
nagyúr
Igen, úgy tűnik az lesz. Persze biztosan majd akkor, ha megjelenik a storeban az ingyenes felirat Volt már rá példa, hogy az utolsó pillanatban változtattak rajta, de nem jellemző.
Azzal azért érdemes kalkulálnod, hogy oké hogy az 1 hónapos plussal behúzod a 4 játékot, de azokkal csak addig játszhatsz amíg van élő ps plus előfizud.
-
nagyúr
válasz Tyler Durden #215284 üzenetére
Enyémet most kemény 2 óra alatt el is vitték.
-
nagyúr
válasz sirarcheer #215556 üzenetére
Biztos, hogy nem lesz PS5 2020 márciusban
-
-
nagyúr
No, csak meglett az AC Origins platina, bar nem gondoltam volna. A HZD utan alltam neki a jateknak, azt is platinaztam, iszonyuan elveztem, nagyon tetszett. Az Origins main sztorija ugy 30 ora alatt porgott le, eleg nyogvenyelosen, tobbszor felreraktam mert beleuntam. A fo sztori utan kiporgettem az Arkham Asylumot meg a Trine1-2-t, majd kedvem szottyant visszaulni az Origins elé es azon kaptam magam hogy ma ki is pattant a platina Van benne content amugy boven, 52 ora alatt sikerült megszerezni minden trofeat es side questbol meg igy is temerdek maradt. DLC-k egyenlőre nincsenek kilatasban, inkabb majd később valamikor az Odyssey-t fogom beszerezni szerintem.
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Szilágyi84 #216044 üzenetére
HDMI CEC-et keresd a tv-n, illetve a PS-en is be kell kapcsolni a menüben.
-
nagyúr
Úgy tűnik ma sikerül szereznem egy Spider-man-t lemezesen 5k-ért.
Látom most a DLC-k is akcióban vannak, mennyire éri meg a The City That Never Sleeps – Season Pass 3.700Ft-ért? Milyenek ezek a kiegészítők?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest