- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
DaysGone/Spider Man élménybeszámolók incoming...
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz #10186752 #223561 üzenetére
Ami a legszebb a DeathStrandingben,hogy újra 1 ember vízióját láthatjuk és nem 12 részleg 59 személyét. Nincsenek felesleges(csak azért,hogy legyen) elemek, nem támogatott mechanikák...az egész egyben van. Nagyon ritka az ilyen a videój.iparban
A mai átlag openworld (és már a lineáris is) egy katyvasz. Mindenki belerak egy kis ötletet ami nincs kidolgozva. A kevesebb néha több. Itt a közlekedés/utazás volt a középpontban és látjuk mennyire mély,részletes lett amit a játék minden porcikájával támogat[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
A Facebook megvette a Beat Games stúdiót (Beat Saber) és bekerültek az Oculus Studios alá...tweet...mindenki ugrálja ki magát amíg lehet a következō játékuk valószínūleg exkluzív lesz
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Majd 5-6 év múlva meglátod,ha az összes shared-world story-based játékban a játékosok interakciói alakítják a környezetet. Kis lépés...
Most ennyit enged a technológia (pl. a userek által gyakran járt út ösvénnyé válik a mapon vagy egyéb építmények stb, egy kis apróság), de ez lesz a következō lépcsōfok, valószínū a clouddal. Tudomásom szerint jelenleg az összes statikus, minimális "beleszólással".
Nem keverném össze azokkal amelyek kimondottan errōl szólnak, Minecraft? Egyébként sem egy liga a kettō
Képzeld el,hogy a CP2077-ben egy random player a saját játékában autós üldözés során belehajtott egy kirakatba, Te játékodban ott van egy autó a kirakatba és rendōrök helyszínelnek. Ezt ma scriptelik sokan-sokáig, de sokkal egyszerūbb (ha kész a tech) lenne "valós eseményeket" átültetni egy másik világba. Nagyon messze járok márLife, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz markknight #223760 üzenetére
Igen? Akkor le vagyok maradva. Mondj egy AAA-t az elmúlt 4-5 évbōl
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz saelin #223788 üzenetére
Azért egy Skyrim... az a probléma,hogy még nem foglalkozik vele senki sem komolyan, értsd 200ember 4-5 évig (vagy foglalkoznak csak még nem fejezték be, jövō E3 kiderül). A legtöbb komolyabb cím valaminek a VR-a és ez a trend meg is fog maradni egy darabig, mondjuk 10+ millió psvr-ig. Addig lesz gta5 meg rdr2 vr
Hardwareben még nagyon sokat kell javulni amit te is említettél illetve erōforrás hatékonnyabbá kell válni a headseteknek (pl eyetracking). Ez a lekövetés highend lesz még egy darabigLife, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Marketingzsenik vannak köreinkben
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
No Man's Sky kapott egy kövér updatet [link]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz markknight #224043 üzenetére
Ja, a Microsoft GameCube kontroller,amelyik egy DS3 volt
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Touring Karts PSVR decemberben, cross platform multiplayerrel
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz Mr Chapel #224090 üzenetére
Igen, de elsōdlegesre kell állítani.
A lemezes mellett sok minden szól (pl. kölcsön adod,cserélsz,eladod stb), de az egyik legfontosabb (számomra),hogy ha van otthon 50 játékom bármelyiket megdogom, feltelepítem és játszok. Nem kell 60-70GB letölteni+telepítés.
Mifelénk családi házaknál mindenhol FUP van a neten, hiába fizetsz elō a méregdrága 100mbitesre,ha 10-20-50GB után a felére csökken a letöltés és órákat tôlt le egy gametLife, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz Mr Chapel #224110 üzenetére
Idézem saját magam : ...bármelyiket megdogom, feltelepítem és játszok...
Lehet a megd(f)ogom zavart meg?A telepítés még mindig sokkal rövidebb,mint letölteni+telepíteni. 30mbit(~3.8MB/s) neteddel egy 50-60GB játékot ha jól számolok min. 4-5 órát fogja csak tölteni. Én nem akarlak rábeszélni csak leírtam egy okot...
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz Carlos Padre #224146 üzenetére
Jóvan cod *legyint*
A multiplayerhez kell a patch,igen. Engem ez nem érint. Sok játékot 1.0-án játszom végig, csak azokat updatelem amit kell. Nekem ez így megfelel, nem akarok megtéríteni senkit sem
És így legalább képben vagyok,hogy befejezték-e a játékot shippingreLife, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Codemaster megvette a SlightlyMadStudios-t [link] és valami nagyra készülnek
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Nekem most konzolon nem hiányzik verseny, max néha GranTurismo árkádnak jó
Én egy jó kis storys autójátékot el tudok képzelni,mint pl régen a Driver volt. Mindjuk a BabyDriver IP-re? Vagy a NicolasCage film. Kis tps+sok autózás,ahol jó a fizika (nem GTA szintū)
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Itt van újra dunkey Jedi Fallen Order
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
$10 a God of War US Store-ban. Ilyen áron,ilyen játékot még steamen se vesztek
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz markknight #224488 üzenetére
Nem ,én is azt hittem. De nincs ott lightbar, az usb van a helyén (középen)
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Megnéztem a játékmegjelenéseket, hát...akkor pangás lesz tavaszig,hogy azon gondolkodtam veszek egy switchet ha nem szippant be a Divinity2
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Dettó elōször 10-15ó után hagytam abba,mert úgy éreztem mindent láttam és meguntam. Majd folytattam pár hónap múlva,mert mindenki odamegvissza volt. Benne volt 60-70ó(main story vége+dlckbe belenyaltam), nem értem mit látnak benne az emberek. Szerintem egy rossz játék. A story,narratíva annyira gyenge,hogy nincs motiváció folytatni, de megpróbáltam a witchernek (amihez hasonlítják) a bokájáig sem ér fel
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Figyeld külön-külön nincs nagy baj vele. A harcrendszer ami engem is bent tartott. Lightos,el lehet bele bohóckodni semmi extra kb,mint a W3. Open worldnek szép, nagy az Ubi ügyes ebben (gyönyörū világokat "rajzol(tat)nak"). A görög téma dolgot többször olvastam,nem tudom mit jelent ez Szerintem a setting egyáltalán nem fontos, egy zombi témából is ki lehet hozni MetalGearSurvive-ot és Last of Us-t is. Boxból Rockyt vagy Millió dolláros bébit...nem értem,mindegy.
Ez a játék egyszerūen nekem nem áll össze. 1000 ötlet, de egyik sincs alaposan kidolgozva. A story gyenge nem köt le. Óriási mapot csak fetch questejkel tudták megtölteni. A stealth borzalmas,mert rákényszerít a harcra...papíron minden szép és jó csak a gyakorlatban nem mūködik (nálam)Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz freeknight #224814 üzenetére
Survival játék (20éves,megis látszik rajta ) nem shooter. Tedd le a földre ōket és kész (max vagdosd szét a fejét). A lényeg mindig maradjon nálad annyi cucc a következō részre,hogy ki tudd magad húzni a ...ból.
A játék "célja",hogy ott lihegjenek a nyakadon. Nem az,hogy kilōj mindenkit és nyugiba lootolgass[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Téma kód:
36BE-KAN3-37ML Life, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest