Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz sittes79 #8975 üzenetére

    Németország alig kapott? Az túlzás, csak elkelt mind. Nem fog Magyarország túl sokat kapni, de azért eleget. Tényleg nem kárörvendésből mondom (hisz segítettem is, két előrendelésemet is elajándékoztam a fórumon), de igazán meg lehetett volna engedni legalább egy tök ingyenes előrendelést 576, konzolokszervize bárhol... MediaMarkt -ban pedig nem lett volna szabad bízni, vagy legalábbis nem kellett volna csak rájuk számítani.

    A szürke import pedig csak az átba****ós emberkéknek 200e. Én 150 -ért vettem 29. -én egy budapesti üzletben a Killzone bundlet, azaz 10k -val drágábban, mint elvileg ami lesz (ha lesz :DDD ). Ez korrekt ár, ennél több ment volna el repjegyre (bár Londonba ugye kb. olcsóbb a fapados repcsi, mint a busz :DDD ), vagy benzinre, ha én akarok kimenni érte.

    lockdown90 sajnos nem hiszem... ha jön is, akkor sem next-gen teljesítménnyel (mondjuk ez nem zavarna engem csak jönen már..). Bár AMD driverben is találtak PC -re vonatkozó GTA V "morzsákat", akkor pedig jön PS4 -re is, de.. nagyon sok a feltételes homályos infó..

    #8989 bolha23 Tessék, itt a bétád ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák