Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FuRiONight

    őstag

    válasz Madwe #79955 üzenetére

    Ezekkel a dolgokkal tisztában vagyok. Nem én találtam ki, én csak a pletykára reagáltam, ami kb. minden oldalon kijött már. Ha mégis igy lenne, ezek lehetnének az elképzelések. Xbox-os hirnél nem is irtam, nem tudom, hogy honnan vetted.

    Köszi megvan a pc-m, pont ma adtam el a vga-t egész jó áron. Tovább épitem le. Mióta konzolom van nincs se időm energiám pc-re. Arra a napi 1-2 órára nekem bőven elég a konzol. A grafikával nincs bajom, ellenben volna még mit javitani (pl. store rendszer)

    Se a 3D, se VR nem hozz lázba. Tátott szájjal nézem, hogy ilyen árak mellett, pillanatok alatt elfogy a készlet, és ugye ehhez még kell egy elég bika gép is, ami szintén nem olcsó.

    "És akkor még mindig ott van h egy jelenleg működő, optimális s egyetlen profitot termelő terméket miért áldozzanak be a vr miatt, ami simán lehet akkora bukta mint a ps kamera mondjuk.
    Annyi sebből vérzik ez, h nem igaz.
    "

    Mert a VR-ben hatalmas pénz van, és a konkurenciához képest a Sony VR még elég olcsó is. Ez a generáció újat már nem fog tudni mutatni, kell valami újdonság, ami +++bevétel. Az MS is hasonló dolgon gondolkozik. Vajon miért akarja mind2 konzolgyártó ilyet? :U

    Kendek: Szóval ez a kérdés, hogy hosszabb távon is megéri-e nekik a rövidtávú haszon? Látod, ezt nem tudom, de a sony pénzügyi szakértő majd kiszámolják, én ezért nem kapnák semmit :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák