Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xirtam

    veterán

    válasz haddent #3199 üzenetére

    Én amúgy imádom ezt. Sokan be vannak parázva. Nem egyszer fordult elő, hogy a srácok előre hívtak. Mert kérdés adódott. Az MM-ben beadták az embernek, hogy mi feketén, áfa nélkül adjuk szerencsétlen SONY termékeket. Mire közöltem az úrral hogy hivatalos SONY partnerek vagyunk. Mutattam neki SONY számlát, SONY garanciapapírt, SONY szerződést, Pénztárgép naplót, és normális áfás nyugtát. Majd közöltem vele, hogy remélem sikerült eloszlatnom minden kételyt. . . . Nem azt mondom persze mindenkinek van vaj a füle mögött. Mindenki játszik, ügyeskedik hogy minél jobban menjen a bolt. De ez a túlzott "JAJ CSAK SONY CENTER JAJ JAJ" hát ettől sírok.

    Arról már ne is beszélve hogy a WESTEND-ben lévő SONY centerben lévő eladók folyamatosan fikázzák az összes konzol üzletet. Ebben a vicc csak az, hogy míg hozzánk 2-3 havonta jár a SONY európai vezetője oda nem . . . Míg mi kapunk MARKETING támogatást, ők nem . . . .

    Bár igazság szerint én már eljutottam arra a szintre, hogy oké. Akkor azt csinál mindenki amit akar. Vegye meg olyan helyen ahol nem játékosoktól vásárol hanem betanított majmoktól. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák