- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
válasz gyuribácsi88 #25717 üzenetére
Persze, hogy ezt írják. Amikor szarban volt a Sony, és kihozta a PS+ megoldást, tutti, hogy hasonlókat talált ki a kényelmes MS, hogy ne kerüljön neki pénzbe. Most a sony van elo"nyben, naná, hogy nem fogja rontani a bizniszt. Szerintem itt páran félreértik a dolgot. Itt nem demokat próbálsz ki, 4-5 napokra, hanem adott játékokat pl BF4, Fifa teljes mértékben tolhatsz, és az új megjelenéseket játszhatod pár napig. Ha belegondolok, hogy kb 60$-ba kerül a BF4, ami így kapásból 12 hónap EA elo"fizetés, és akkor még ott van mellette a Fifa, meg egy adag másik játék, akkor ez NAGYON jó leheto"ség. Hejj, etto"l tartottam én kb 3 hónapja, hogy a Sony szarni fog a játékosokra, és ott spórol ahol tud (kevesebb saját AAA cím, több indie (szar), gyenge PS+, stb. ) addig, amig veszik a gépet. Úgy néz ki, hogy be is jött.
Last of Us
Elég bugos a cucc, nektek is feltünt? Gyakran vannak átlátszó emberek, átlátszó modellek. Ilyennel nem találkoztam a PS3 verzióban. Azért végigviszem ezt is, a PS3 verzióba inkább Rambo voltam, itt megpróbálom kicsit halkabban, nehezebb fokozaton.Tényleg, ti is kaptatok ilyen PS4 gépmatricát (teljes gépre) a Lastof Us-hoz?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest