Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rigormortiis

    addikt

    Meglett a Dirt Rally 2.0 platina.

    Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a generáció legjobb autós címe. En bloc. De ha szigorúbban vesszük, akkor "csak" a legjobb szimulátora.

    Persze vannak hiányosságai, például a kampány tartalom szinte teljes hiánya, és maga a tény, hogy szó szerint ketté van vágva a játék, úgyhogy aki most kezdene bele az mindenképp a feldlczett verziót vegye, mert a pályák fele nincs benne az alapjátékban. Igen, ez gáz, de így, hogy az alapjátékot a ps plus keretén belül, gyakorlatilag ingyen kaptam, bőven megérte a 6000 forint ráfordítást a season pass. Ezen persze lehet rugózni, ettől függetlenül a "legkielégítőbb" autós élményt nyújtotta a játék nekem ebben a generációban.

    Az, hogy audiovizualitás terén semmi nem ér a közelébe, egy dolog (érdekes, hogy a dr első részéhez képest is milyen sokat fejlődött hangzás terén), viszont a "vezetés" élménye, ahogy az autók reagálnak az inputunkra...sehol máshol nem ilyen direkt. Elsőre nekem is piszok nehéznek tűnt, de kellő gyakorlással még a B csoportos szörnyeket is meg lehet szelidíteni, természetesen kikapcsolt assistokkal. Más játék valahogy nem ad akkora elégtételt, ha egy-egy szakaszt nagyobb hiba nélkül, jó időre teljesítünk.

    Gyakorlatilag egy hónapig csak ez pörgött, napi szinten, és még most sem unom. Imádom!

    A trófeák nem nehezek, inkább időigényes néha, de nem vészes egyik sem, viszont nagyon ritkák (sok van 1 százalék alatt), mert a játék elsőre valóban nehéznek tűnik, és az első órákban még az is kihívást jelenthet, hogy az úton tartsuk a kis H1-es Minit vagy Lanciát, de meghálálja a rá fordított időt.

    Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

Új hozzászólás Aktív témák