Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • penge111

    addikt

    válasz .LnB #184328 üzenetére

    Ááá, még nem értem oda, annyi játékot halmoztam fel, most a Ni No Kuni 2 megy, utána valami levezető játék, sose tolok egymás után két combos jrpgt, oda tervezek egy Batman Arkham Knightot, utána jön vagy az FF XV, DQ XI vagy YS VIII. De mivel a DQ XI-et csemegének tartom, lehet azt hagyom utoljára, nehogy húzzam a többire a szám. De még ezeken kívül van pár címem (Divinity Original Sin II, Dragon Age: Inquisition GOTY, Fallout 4, Dark Souls III GOTY, Lords Of Fallen, Horizon Zero Dawn, Titanfall 2, Child of Light)

    Szerinted utolérem magam valaha?:) Most sikerült megállnom, hogy ne vegyek meg egy filléres The Order 1886-ot, és a Hellblade digitális megvételén is megrezzent a kezem. Remélem sikerül magam tartanom a fogadalmamhoz, és amikor már csak 1-2 címem marad, akkor kezdek el újra vásárolni.

    Más: Ugye váltottam prora, elég vicces, hogy a Ni No Kuni 2 megfingatja a masinát, térképen mozogva iszonyú darabos lesz a játék, másnál is volt hasonló probléma? Engem annyira nem izgat, csak kicsit meglepődtem, mennyire rosszul optimalizálták a játék ezen részét! Csaták, ill. minden egyéb dolog vaj simán megy

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

Új hozzászólás Aktív témák