Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mattheus

    őstag

    válasz Kickass #125309 üzenetére

    A játékot megvettem a megjelenés napján és nagyon nagy lelkesedéssel láttam neki.
    A Carrier móddal kezdtem, ahol a bicskám rögtön beletört a Ginettás futamokba, ahol számomra irreális viselkedéssel szembesültem

    Például:

    1. UK futamon folyamatosan esik az eső. 16-ik helyről indulok, 1 körön belül felküzdöm magamat 1-5 helyek valamelyikére (Nehézség 60%) és a második körben látva a vízátfolyások számát óvatosan vezetek, de (!) az egyenesben nem tudom egyenesben tartani az autót még fél / negyed gázzal sem, míg az ellenfelek, mint a sínautók húznak el mellettem majdnem 2x sebességgel.

    2. Ugyanez igaz a Brand Hatch futamra is. Második körben elkezdődik a szemerkélés, aminek hatására csúszok mint a korcsolyapályán, míg az ellenfelek, alig veszítve a köridejükből szétaláznak.

    Lehet, hogy nem vagyok egy profi szimulátoros, de úgy érzem valamennyire konyitok a dologhoz......

    A játékot amúgy kontrollerrel irányítottam, de kipróbálom hamarosan G29-es kormánnyal is, ugyanakkor nem hinném, hogy a nem megfelelő irányítás miatt tapasztalom a fentebb ismertetett viselkedést.

    Ha van valakinek tanácsa, azt szívesen veszem.

    UI: Az online futamokon én eddig semmi szélsőséges viselkedést nem tanúsítottam, pár akaratlan kicsúszást leszámítva, ennek ellenére a besorolásom a kezdő 1500-ról lecsökkent 1495-re, ami így pár futamból azonnal kizárással jár. Ez utóbbit sem értem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák