- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Infinix Note 40 Pro+ 5G - túlpakolva
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark!
őstag
Ide gyűljenek azok, akik telefonon játszanak. Egyelőre nem sok emberről tudok innen a fórumról, írjátok le a játékosneveket, vegyétek fel egymást, játsszatok.
Discord szervert is csinálhatok ha van rá igény, jobb mint az in-game kommunikáció és mégis más, gyorsabban eléritek egymást stb.
A topikot ezzel megnyitom, sok-sok csirkevacsorát mindenkinek!
>
-
akooos
veterán
Beköszönök már.
akabsbq a nickem
Láma vagyok, egy menetet játszottam életemben, azt is mobilon
[ Szerkesztve ]
-
gergom91
tag
Eztán még kettőt játszottam, megint valami bug miatt csak sétálni tudott az ember, még autorun közben is alap séta, persze a kör így megevett.
Utána kíváncsi voltam, hogy milyen ha egy közkedvelt helyre ugrok több ember közé, 7 killel második lettem, az utolsó srác olyan ügyes volt hogy már csak a legkisebb körben vettem észre, hogy egyáltalán hol van
Ha így marad akkor élvezni fogom ezt a játékot -
akooos
veterán
Én véletlenül squadban toltam este egy kört, de nagyon gyíkokkal voltam. Az egyik ki se ugrott a repülőből, a másik azonnal kiugrott. Akivel együtt ugrottunk az meg kamikazezott végig. Pucéran rohangált és nem lootolt semmit úgyhogy 70-en voltunk amikor egyedül maradtam. Aztán bekerítettek egy házban. Az egyiket shotival leszedtem, de másik kettő szétlőtt. És ugyebár nekem senkim nem volt aki felélesztett volna. Utána soloban 4. lettem, az jó kör volt.
-
D013
aktív tag
Feltettem ma én is, ZUK Z2, Snapdragon 820, 4 Gb ram, ezek a beállítások jöttek be: Frame rate: High, Graphics: HD, No Style. 2-őt mentem, soloban, az elsőben a legelején kiszedtek, a másodikról képet tölöttem lent. Könnyedén ki tudtam szedni másokat, sőt volt 2 headshot, meg shutgunnal is ment a dolog. Most játszottam összességében először PUBG-vel, nem vettem meg PC-re, de kicsit Fortnite-oztam, ami sokkal gyorsabb, nagyon meglepődtem hogy milyen régóta megy a meccs és még 70-en élnek. A telefonomon az akksi kb 20%-ot merült, és majd felgyulladt a forróságtól az egész. De a verdiktem az hogy telefonosjáték történelmet írunk ma, és bizony mivel ez előbb jött ki mint a Fortnite mobilos verziója, ez nyert (bár az cross platform lesz).
-
lkksioskdl3
aktív tag
Hali!
Én is felraktam és meglepően jó volt és kézre áll az irányítás. Nyertem is kettőt 😀
Az in-game nevem: pikilapika -
Danny365
őstag
Tudom, nem vársz választ a kérdésre, mert egyértelmű, de sajnos csak igazolni tudom ezt. Mentem pár kört Fortnite-tal és kb. semmi értelme a Pc-sek ellen játszani. A csapatodnak meg csak púp vagy a hátán, mert sok hasznod nincs. Platformon belul viszont el lehet bohockodni, de nemigen hasonlítható a nagy gépes játék élményhez.
Mas: mielőtt nagyon elbizzatok magatok, ezek a könnyű győzelmek leginkább azért jönnek, mert javarészt botok ellen jatszotok.
-
mark!
őstag
csináltam crew-t, aki szeretne csatlakozni vegyen fel in-game.
>
-
Dr. Mózes
aktív tag
Én azt nem tudom, hogy mikor fogják jobban nyomni a mikrotranzakciókat. Nem hiszem, hogy a divatdiktátorokból fog megélni a játék.
Névváltozás, korábban mustang08
-
Fred23
nagyúr
Ahogy nézem, Galaxy A3 (2017) vinné. Lehet, kipróbálom.
-
Micsurin
nagyúr
Csatlakozom, bejövös game lehet pc-re vevős!
Honor 8-on szépen fut, ingame "Pümi".The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Nashaba
tag
Galaxy A5 (2017) viszi szépen medium beállítások mellett, nekem tetszik
-
Nashaba
tag
Már nem tudok szerkeszteni: a nickem JavFur
-
Nashaba
tag
válasz Snip3r_HUN #22 üzenetére
Huh, az kemény, én ennyire nem vagyok jó. De életem első squad meccsében 3-ok lettünk ami nem is rossz.
-
mark!
őstag
nem volt időm játszani ezért jelenleg bronz 2-ben vagyok, délután viszont lesz időm, megcélzom a silver 4-et
>
-
Nashaba
tag
Csináltam egy chat szobát a PHnak, így úgy vélem könnyebben tudunk együtt jászani ha szeretnénk.
Név: PH PUBG Mobile Chat
Jelszó: PHPUBG -
mark!
őstag
discordra lenne igény? ha igen akkor megcsinálom a szervert, beállítok mindent, szedek botokat.
[ Szerkesztve ]
>
-
Micsurin
nagyúr
Látod ki van fent, tudsz klánt vagy chag csoportot is csinálni, a játékok belső voice chatei meg egy két hulladékot leszámítva mindig stabilabbak mint a third party appok.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
mark!
őstag
megcsináltam a discord szervert, ahogy teljesen elkészültem vele (bekonfigoltam a botokat, megcsináltam a szobákat) és minden működik, iderakom az invite linket. sőt, lehet hogy első hsz.-be berakatom 🤔
nem erőszak, aki akarja használja, aki nem nem.
egyszerűbb ott elérni valakit, mint itt, vagy esetleg játékban.[ Szerkesztve ]
>
-
mark!
őstag
Itt a Discord szerver!
még messze áll a késztől, de használható állapotban van, ha bárkinek van kérése/észrevétele/kérdése, írjon itt egy privátot a discord nevével (név+tag).
más: nagyon látszódik hogy mikor vannak botok volt délután egy olyan meccsem, ahol 2 perc alatt lecsökkent az élő játékosok száma 40-re.
[ Szerkesztve ]
>
-
Micsurin
nagyúr
-
Nashaba
tag
Ah, szuper, örülök hogy most jó. Akkor beírom az id-t is, ez bug lesz.
PUBG Chat szoba
Id:1051196
Név: PH PUBG Mobile Chat
Jelszó: PHPUBGDiscord mellett kevesebb értelme lesz de hajrá!
ZedMester: Köszönjük szépen!
Más: Nekem is volt már hogy odaszaladt hozzám a bot és csak nézett. 😁
[ Szerkesztve ]
-
kiezTe90
senior tag
Szerintem tuti vannak emberek akik nem érintőképernyővel játszák ezt a játékot. Vagy inkább az emberek nagyon kis százaléka játsza azzal. Egyszerűen úgy rámfordulnak és olyan pontosan lőnek hogy az hihetetlen. Van valami fasza kontroller amit lehet telefonnal párósítani és azzal csapatni ezt a játékot?
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
mark!
őstag
érzékenységet kell állítgatni, a gombok helyét át kell rendezni egészen addig, amíg nem lesz NAGYON kényelmes. játékok nagyrészében ez iszonyatos nagy tényező, még nekem se sikerült jól megcsinálni, pedig rules of survivalban sikerült jól beállítani mindent, ott maga a játék volt a szar
[ Szerkesztve ]
>
-
Scale
őstag
Én is jó pár nap játék után fedeztem fel (egy youtube videó által), hogy lehet állítgatni fullra a UI-t, és én is elkezdtem folyamatosan fejleszteni, azóta pl a bal oldali lövés gomb sokkal jobb és kényelmesebben elérhető.
Bár azért szerintem lehetséges a kolléga állítása, hogy nem biztos, hogy mindenki tapicskolva játssza.. egér segítségével meg azért hatalmas előny tehető.
Ugyanúgy a grafikai beállítások is szerintem sokat segíthetnek, főleg az emberek kiszúrásában.. Én személyszerint "smooth"-on játszok medium fps limittel és így elég rosszak a textúrák részletessége, és mozgás közben (pl körbenézésnél) eléggé homályos (nem is tudom hirtelen hogy szokták ezt nevezni), meg nagyon egybemosódik minden a távolban - bár ez lehet minden beállításnál hasonló.
-
Nashaba
tag
V0.4.0 PATCHNOTES
(görgessetek egy kicsit a formázott szövegért)[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Kiestem egy időre sajna. Honor 8 egy hetes korában úgy gondolta that's enough. Akku elkezdte kinyomni a hátlap üveget rögzítő műanyag keretet a fém középkeretből.
G4c-n elvileg kompatibilis de nem élek veszélyesen.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Scale
őstag
Köszi a linket. Nagyon jó frissítésnek tűnnek, főleg a deathcam, nagyon hiányzik sokszor amikor random a semmiből lelőnek és azt se tudom mit hibáztam, így legalább tanulni is lehet az elhalalozasbol.
Remélem a teammate icon improvement az az lesz hogy nem lesz állandóan aktivak ezek, mert sokszor nagyon idegesítő, főleg halott csapattarsnal, hogy ha mind a három társam egy irányban van és arra nézek akkor nagyon sokat elfednek a latkepbol.
Viszont az új gamemodeknak nem tudom hogy örüljünk e vagy sem, funnak lehet fun lesz, de így nagyon megosztják a játékos bázist és tele lesz botokkal a legtöbb jatszma, még ennél is jobban.
-
Nashaba
tag
Azt írták hogy április elején valószínű, kínában ha minden igaz már kint van és nagy teljesítményjavulásról számolnak be plusz az Ultra HD megjelenéséről. Miramar (jól írtam?) is nemsokára várható a térképek közé.
Más: Ha szeretnétek kipróbálni a HD beállítást és/vagy a magasabb frameratet akkor ez a link segíthet nektek. Én beállítottam magamnak a HD-t ls még így is nagyon szépen fut és nagyon durva, hogy milyen szép a játék! A következő update elvekben mindenkinek elérhetővé teszi a HD-t de ha esetleg nem akkor ez továbbra is élni fog.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan Asus, 15,6"FullHD IPS, játékra is,i5 1135g7,IRIS XE VGA,12-16GB RAM,SSD,
- Asrock H81 Pro BTC ajándék proci + ram + hűtő
- HP 14s,FullHD játékra is,i5 1135g7(8X4,2Ghz)IRIS XE VGA,12-16GB RAM,SSD,
- OHH Bontatlan Lenovo ThinkBook 16p Workstation Tervező Laptop -50% i7-13700H 16/512 RTX 4060 8GB QHD
- Asus ROG Zephyrus G14 FHD+ 144Hz Hordozható Gamer laptop -50% Ryzen 7 6800HS 16GB/1TB RX 6700S 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest