- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telepíthető a One UI 6 a Galaxy Watch6-ra
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDennis
senior tag
Sziasztok, kb egy hete játszok PUBGvel nagyon tetszik a játék, már killek is mennek volt már több top10 eredményem is, bár még közelébe se vagyok a skillnek amit anno CSS vagy CSGOban tudtam. Nézegettem a neten több videót is és mindenhol Shroud-t dicsőitik, tényleg brutálisan tolja a gyerek viszont egy dolgot észre vettem. Mindig single fire modeban tolja de közben a golyók kb gyorsabban repülnek ki mint full-autoban, ránéztem és gondolom macro beállításokkal játszik. Ez szabályos? (gondolom ha ő így tolja akkor igen) Nem jár érte ban? Aki macroval játszik (logi) milyen beállításokkal? Köszönöm.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
DonDennis
senior tag
Ez a kill cam ennyire szar vagy egy csaló ölt meg? Mert így az emberünk a földet nézte távcsövessel egyet lőtt és fejes nekem de nem is ott voltam a térképen amerre ő ....
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
DonDennis
senior tag
Na 51 óra játék után végre megvan az első solo vacsorám iszonyat jó ez a játék!!! (olyan szintű parázás volt az utolsó embernél amit még csak régi CSS időkben Becup-on éreztem ) A köcsög Steam egy fekete prt scr-t csinált csak így egy ilyen brazil megoldással kellett csinálnom képet de nem baj így legalább motivál hogy a második csirke vacsi meglegyen szépen. Ja és nagy köszönet, akik írták itt hogy NA szerveren játszon az mert sokkal jobb!
-
DonDennis
senior tag
válasz scabi78 #12527 üzenetére
Addig amíg te ölsz meg valakit így nem idegesítő de ha téged öl meg valaki majd nézed kill cambe hogy 10 perce a falat bámulja és közbe néz téged akkor már elég idegesítő...
-
DonDennis
senior tag
Lehet én vagyok a béna de lehet olyan billentyű kombinációt pl, hogy megölök egy embert és van nála 11medical kit és nem tudom behúzni mert nincs annyi helyem meg amúgy se kéne 11 csak mondjuk 4db és akkor kilehet választani mennyit akarok felvenni? Vagy ha nálam van 8db de nem akarok már megtartani ennyit csak 5-t akkor 3-t dobjak el? Ugyan ez mondjuk lőszerre stb?
-
DonDennis
senior tag
Kivették a pálya választást az updatel?! Ez komoly? Ugye nem? Mert oké tudok az új mappon játszani vagy pedig a másik régi kettőn de ott random rak be. Vagy lehet valahol választani a régi mappok közül ugye lehet és csak én nem találom?!
-
DonDennis
senior tag
Ami fos, azaz hogy berakták ezt a kurva flare gunt, így a végjátékban mindenki guili suitban és all level 3 meg dobozos fegyverekkel rohangál... tökre elveszett az értelme, hogy elmenj egy dobozért vagy ha találsz egy jó fegyvert stb...
-
DonDennis
senior tag
Ezzel a BattleEye buggal lehet kezdeni valamit? Vagy régi beállításokat elő lehet csalni valahogy? Illetve mind1, hogy most újra beállítom minden belépésnél be kell állítani újra? Illetve nincs valami hivatalos állásfoglalás, hogy erre nem jön e valami frissítés? Mert így semmi kedvem játszani, hogy minden game előtt minden bindet meg grafikát állítsak... Köszönöm
-
DonDennis
senior tag
Most komolyan elvették Vikendit és kaptunk helyette egy 2x2-es tdmet?! Ez valami rossz vicc?! Nem fér el az összes map a line upba? Azért nincs olyan hú de sok... Kajak az az érzés azt akarják ne is játszunk ezzel a gamel...
-
DonDennis
senior tag
Ha már WackyJacky akkor ez a videója elég para...
link"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
DonDennis
senior tag
válasz Zoolee1976 #26623 üzenetére
Szerintem nem jó, túl pörgős, idegesítő hangok, és maga a táj is olyan fura nagyon rajzfilmes nekem. Én kb. azt mondom olyan kb. mint anno a CSS vs. COD2
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest